| Autor |
Wiadomość |
|
mlodziak
|
Tytuł: Kierownica i wszystko co z nią związane Post: wtorek, 4 października 2011, 11:25 |
|
|
Witam, Poszukuję kiery do swojej maszyny. Rozglądam się za kiera typu fat bar, podwyższoną. Znalazłem w necie takie coś firmy ZETA w dobrej cenie bo 240 PLN: http://allegro.pl/zeta-kierownica-sx3-t ... 70303.htmlCo o tym myślicie? słyszałem o kier. z tzw. pamięcią ( tzn. po zgięciu sie wraca do pierwotnej pozycji) - szukam i nie moga znaleźć. Ew. co możecie polecić. pozdro
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
newbie007
|
Tytuł: Re: Kierownica i wszystko co z nią związane Post: wtorek, 4 października 2011, 11:53 |
|
|
|
Mialem.
Do dupy. Zgiela sie jak KLR wywrocil sie na przyczepie. I to zgiela sie tak,ze nie dalo sie uratowac. Pozniej kupilem renthala i bylo podobnie. Mala gleba i zgieta (ta dalo sie naprostowac jakos). Obie aluminiowe i do dupy. Renthal mial chociaz poprzeczke (ale przykrecana).
Najlepszy byl stalowy orginal z wspawana poprzeczka. I czegos takiego bede szukal.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ex1
|
Tytuł: Re: Kierownica i wszystko co z nią związane Post: wtorek, 4 października 2011, 12:46 |
|
|
|
j amam u siebie w Oryginale, kierownice Magury o zmiennym przekroju, i bardzo sobie ją chwalę, mimo sporej dawki wstrząsów nie odnotowałem żadnej krzwizny
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
zul
|
Tytuł: Re: Kierownica i wszystko co z nią związane Post: wtorek, 4 października 2011, 17:40 |
|
|
|
A ja polecam Renthala.. mam zwyklego o przekroju 22 mm za 200 zl z przykrecana poprzeczka (to rozwiązanie jest lepsze od spawanej - mocniejsze) przyjela juz sporo gleb w tym jedna konkretna przy 50 - 60 w lesie i nic jej nie jest ;) pozdro
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ryteu
|
Tytuł: Re: Kierownica i wszystko co z nią związane Post: wtorek, 4 października 2011, 18:13 |
|
|
newbie007 pisze: ...Pozniej kupilem renthala i bylo podobnie. Mala gleba i zgieta (ta dalo sie naprostowac jakos). Obie aluminiowe i do dupy. Renthal mial chociaz poprzeczke (ale przykrecana)... zul pisze: A ja polecam Renthala.. mam zwyklego o przekroju 22 mm za 200 zl z przykrecana poprzeczka (to rozwiązanie jest lepsze od spawanej - mocniejsze) przyjela juz sporo gleb w tym jedna konkretna przy 50 - 60 w lesie i nic jej nie jest... :? :arrow: :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |