Witam. Jeszcze nikt mnie nie przywołał do porządku, zatem sam do porządku przywołuję siebie. A to dlatego, że pierwszego posta napisałem w wątku o gs boxer, a jak wiadomo powinienem się najpierw przywitać. Zatem witam jeszcze raz.
Dwóch kół na razie nie posiadam, ale poszukiwania, z racji końca sezonu trwają. Moto ma być wykorzystywane do jazd lokalnych, lekkiej turystyki (przynajmniej na początku), do jazdy solo i z plecaczkiem. Chcę żeby był to pojazd dość uniwersalny. W wyniku eliminacji i po oględzinach różnych pojazdów na placu boju pozostały mały dl i od paru dni 1150 gs (na razie nie 1200 gs), którym miałem okazję (może na moje nieszczęście :D ) przejechać się po raz pierwszy. Gs mimo dużych rozmiarów bardzo mi przypasował.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość