witam Szanowne oraz Szanownych,
Jako że zrezygnowałem z naprawiania pechowca po przygodzie opisanej
TU , zostało mi w komórce parę części, które miały posłużyć do remontu. Nie są mi potrzebne, bo przesiadłem się na małego Stroma, więc obwieszczam, że przyjmuję zapisy i ustanawiam komitet kolejkowy w sprawie zbycia poniższych:
1. lagi - lewa i prawa, proste, nieprostowane, niepoobijane, niepodrapane, całe srebrne
2. lampa przednia (czy jak kto woli reflektor) - niepodrapany, szkło czyste, kontynentalne (nie GB)
3. stelaże: pod zbiornik oraz pod dziób/reflektor - proste, nieprostowane, nabyte onegdaj od forumowego kolegi
4. błotnik przedni dolny - czysty, niepodrapany
5. handbary oryginalne (czy jak kto woli handguards) - lewy i prawy, oba zgrabne, nieklejone, niepodrapane
6. szyba przednia oryginalna - ty już troszkę gorzej, jedna z dziurek do mocowania wskutek zbyt mocnego dokręcania pękła na długości ok 1 cm, ale rysa została zaklejona i nie idzie dalej, lecz niesmak pozostał ;-)
7. kierunkowskazy białe - 4 sztuki, żadnych rysek czy klejenia, zdrowe sztuki
8. kierownica - sama rura, bez osprzętu, prosta (znaczy, że nie inaczej krzywa, niż producent w ciasnym kołnierzyku wymyślił ;-) )
Do do cen, nie chcę wiele (tak mi się przynajmniej wydaje). Kilka spośród wymienionych części kupiłem na EBAY.DE, więc nie były najtańsze, choćby z uwagi na koszty transportu do PL, ale nie kupowałem najtańszych elementów z zamiarem sprzedania z zyskiem, tylko szukałem zdrowych, porządnych części do naprawy własnego motocykla.
Jestem osobą ugodową i wierzę, że z zainteresowanymi dojdziemy do porozumienia i wspólnie znajdziemy uczciwą cenę (kompromis = wspólne stanowisko wypracowane przez strony negocjujące, charakteryzujące się tym, ze obie strony są z rezultatu negocjacji niezadowolone, ale za to w równym stopniu ;-) ).
zapraszam zainteresowanych, najchętniej telefonicznie 502 299 535 lub PW