| Autor |
Wiadomość |
|
emtek
|
Tytuł: Jaka cena BMW R 1200 GS Adventure? Post: niedziela, 6 maja 2012, 17:55 |
|
|
|
Witam
Niedługo kończy mi się leasing motocykla jak wyżej.Motor jest z 2009 r,kupiony przeze mnie w 2010.Pierwsza rejestracja 2010.Przebieg będzie ok 50-55 tysięcy.Użytkowany tylko po drogach twardych Polski i Europy .Kupiony w Polsce w BMW w Warszawie.Serwisowany regularnie na co posiadam wszystkie faktury.Stan bardzo dobry. Bezwypadkowy i bezkolizyjny.Nie wymieniałem w nim poza oponami ,płynami i paskiem alternatora nic innego.Jest to najwyższa wersja z ESA,zestawem kufrów BMW wraz z torbami i pasami BMW.W halogenach i reflektorze zamontowałem ksenony,dodatkowo tempomat mechniczny i wypełnienie zegarów wraz z wyjściem zapalniczk.Jest także oslona szklana BMW reflektora .Dokładam także nawigację Garmin Zumo 550 wraz z uchwytem pod szybą na amortyzatorkach,dwa kaski -jeden BMW Enduro 60 cm i kask Jet Givi damski,oba zestawem Scala Rider Team Set. Zdjęć niestety nie mogę zamieścić bo są chyba jakieś kłopoty z serwerem. dla zainteresowanych chętnie wyślę mailem.
Ceny są bardzo różne w ogłoszeniach.Od 35-52 tysięcy.Jak myślicie jaką realną kwotę jestem w stanie uzyskać?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
NEMO GS
|
Tytuł: Re: Jaka cena BMW R 1200 GS Adventure? Post: poniedziałek, 7 maja 2012, 06:35 |
|
|
emtek pisze: Witam
Niedługo kończy mi się leasing motocykla jak wyżej.Motor jest z 2009 r,kupiony przeze mnie w 2010.Pierwsza rejestracja 2010.Przebieg będzie ok 50-55 tysięcy.Użytkowany tylko po drogach twardych Polski i Europy .Kupiony w Polsce w BMW w Warszawie.Serwisowany regularnie na co posiadam wszystkie faktury.Stan bardzo dobry. Bezwypadkowy i bezkolizyjny.Nie wymieniałem w nim poza oponami ,płynami i paskiem alternatora nic innego.Jest to najwyższa wersja z ESA,zestawem kufrów BMW wraz z torbami i pasami BMW.W halogenach i reflektorze zamontowałem ksenony,dodatkowo tempomat mechniczny i wypełnienie zegarów wraz z wyjściem zapalniczk.Jest także oslona szklana BMW reflektora .Dokładam także nawigację Garmin Zumo 550 wraz z uchwytem pod szybą na amortyzatorkach,dwa kaski -jeden BMW Enduro 60 cm i kask Jet Givi damski,oba zestawem Scala Rider Team Set. Zdjęć niestety nie mogę zamieścić bo są chyba jakieś kłopoty z serwerem. dla zainteresowanych chętnie wyślę mailem.
Ceny są bardzo różne w ogłoszeniach.Od 35-52 tysięcy.Jak myślicie jaką realną kwotę jestem w stanie uzyskać? 28 tys wg mnie
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ex1
|
Tytuł: Re: Jaka cena BMW R 1200 GS Adventure? Post: poniedziałek, 7 maja 2012, 07:46 |
|
|
NEMO GS pisze: emtek pisze: Witam
Ceny są bardzo różne w ogłoszeniach.Od 35-52 tysięcy.Jak myślicie jaką realną kwotę jestem w stanie uzyskać? 28 tys wg mnie a czemu tak mało..?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ml
|
Tytuł: Re: Jaka cena BMW R 1200 GS Adventure? Post: poniedziałek, 7 maja 2012, 07:52 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
erwinw
|
Tytuł: Re: Jaka cena BMW R 1200 GS Adventure? Post: poniedziałek, 7 maja 2012, 08:49 |
|
|
|
Pojazd jest wart tyle, ile kupujący będą chcieli zapłacić. Można go sprzedawać lub sprzedać. Wystaw aukcję od złotówki, będziesz wiedział ile jest wart ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |