| Autor |
Wiadomość |
|
Luke_ARh+
|
Tytuł: Cześć i czołem! Post: wtorek, 6 listopada 2012, 10:42 |
|
|
|
Witam! Nazywam się Łukasz. Mam 28 lat, żonę i 2 letniego synka. Jestem posiadaczem poczciwego, ale niemal fabrycznego BIG'a z 1992 roku. Motocyklową pasją zarazili mnie moi kuzyni którzy od zawsze nęcili motocyklowymi wypadami i advenczerowaniem: Marcin (dopra) i Kuba (kuba_astr). Co prawda z Marcinem nie zaliczyłem "jeszcze" wspólnych wypadów, tak z Kubą już kilka razy pojeździliśmy po PL. Na nowy rok planujemy kolejne wypady, może wtedy uda się pognać w rodzinnym, szerszym gronie. Mieszkam w niewielkiej miejscowości na północy wielkopolski przy drodze nr 11. Dokładnie 30 km na północ od miasta Piła. Służę w WP. Przygodę z motocyklami rozpocząłem niedawno, mam nadzieję, że rejestrując się tutaj, wsparty kolegów doświadczeniem i wiedzą zdobędę szlify w naszej wspólnej motocyklowej pasji. Pozdrawiam, Łukasz.
Ostatnio zmieniony wtorek, 6 listopada 2012, 11:37 przez Luke_ARh+, łącznie zmieniany 1 raz.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kuba_astr
|
Tytuł: Re: Cześć i czołem! Post: wtorek, 6 listopada 2012, 10:51 |
|
|
|
W końcu!... a teraz marsz do ogłoszeń :lol: :lol: :lol: :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
dopra
|
Tytuł: Re: Cześć i czołem! Post: wtorek, 6 listopada 2012, 11:53 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Blackdog
|
Tytuł: Re: Cześć i czołem! Post: wtorek, 6 listopada 2012, 13:04 |
|
|
|
Witam kolejnego motocyklistę z pasją. Z takim wsparciem to niedługo cały świat objedziesz ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Orzep
|
Tytuł: Re: Cześć i czołem! Post: wtorek, 6 listopada 2012, 16:03 |
|
Strona WWW: http://teamleszcze.com
|
|
...widzę, że powoli "przejmujecie" forum?! :D Powitał LUKasza Skywalker'a
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Luke_ARh+
|
Tytuł: Re: Cześć i czołem! Post: wtorek, 6 listopada 2012, 20:31 |
|
|
Blackdog pisze: Witam kolejnego motocyklistę z pasją. Z takim wsparciem to niedługo cały świat objedziesz ;) Hey, mam nadzieję, że polatamy trochę w rodzinnym gronie ;-) Orzep pisze: ...widzę, że powoli "przejmujecie" forum?! Oj tam zaraz. Po latach jednoczymy siły, wszystko zaczęło się w jednym miejscu. Ja z Kubą - gówniarze...Marcin już śmigał na motorynkach i WSK-ach...po latach dołączył Kuba, po stuleciach ja... ;-) Orzep pisze: powitał LUKasza Skywalker'a Bądź pozdrowiony Orzep-ie. Niech moc będzie z Tobą! :wink: dopra pisze: powitać kuzyna Bry! ;-)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Re: Cześć i czołem! Post: środa, 7 listopada 2012, 10:18 |
|
|
|
tylko czekać aż rodzinny klan z ADV zamieni się w coś w stylu SAMCRO 8) i będziecie jeździć w skórach i frędzlach :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Luke_ARh+
|
Tytuł: Re: Cześć i czołem! Post: środa, 7 listopada 2012, 13:02 |
|
|
Jaqb z Kaszub pisze: tylko czekać aż rodzinny klan z ADV zamieni się w coś w stylu SAMCRO 8) i będziecie jeździć w skórach i frędzlach :D SAMCRO to może nie, chociaż patrząc na przebieg wydarzeń w Naszym kraju to kto wie! Wtedy na pewno zwrócimy się o pomoc zorganizowaną :wink: ...skóry i frędzle, kiedyś z Kubą na rodzinnej popijawie pożyczyliśmy od Naszej Babci dziwak bezrękawnik z mega haftem (hand made) w kształcie czerwonego smoka. Idealny na skórę i podpis pod rysunkiem "RED DRAGON MOTORCYCLE CLUB". Zrobimy kiedyś zdjęcie :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
surround
|
Tytuł: Re: Cześć i czołem! Post: środa, 7 listopada 2012, 13:24 |
|
|
Skywalker pisze: SAMCRO to może nie, chociaż patrząc na przebieg wydarzeń w Naszym kraju to kto wie! Wtedy na pewno zwrócimy się o pomoc zorganizowaną :wink:
Jakbyście mieli zakładać jakąś CaraCarę to wiesz... poproszę cynk na PM :D :D :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |