przedmiotem sprzedazy jest bandit 1200 z 2002 r. przebieg 43000km . mial byc remontowany ale jest okazja na nowy projekt , wiec idzie idzie pod mlotek , najlepiej w calosci bo szkoda by go rozbierac. technicznie igla , niestety male spotkanie z panem policjantem w puszce bylo zbyt bliskie , wymusil na skrzyzowaniu , na swiatlach zeby bylo smieszniej .
w motocyklu poszly lagi , felga delikatnie sie wklesla na rancie. plastiki sa w miare ok , nie wylamaly sie zaczepy , lecz kilka pekniec jest , czasza z liczniukami szyba i swiatlem w calosci . rozebralismy sprzeta celem oblukania ramy , wydaje sie prosta ale widac jakies rysy na lakierze . mysle ze zamortyzowala uderzenie nieznacznie . na 99% jednak jest prosta. specjalnie pojechalem do garazu zrobic fotki bo poprzednio kiedy pisalem 1wsze ogloszenie - nie zostalo zaakceptowane .
fotki juz mam ,
niestety nie sa az tak dobre by je tu wklejac , jesli osoba bedzie zainteresowana , wtedy zalatwie jakis dobry sprzet i zrobie lepsze .
https://picasaweb.google.com/kulkagsx1200/SuzukiB122002mysle ze do jazdy na od razu , wystarczyloby zmienic same lagi , koszt jakies 700zl . jednak wiem ze przy przekladce trza wymienic od razu olej i uszczelniacze wiec koszt moze wzrosnac .mozna sie pokusic o zakup uzywanego komplketnego przodu , cenia sie od 1000-1500zl. felge spokojnie sie da naprostowac domowym sposobem. plastiki po zalozeniu na miejsce moga byc , jedynie estetyka na tym ucierpi i lepiej je przygotowac a to koszt tez jakies kilka setek moze byc. cene podaje orientacyjna bo nie wiem . to by bylo tyle .
cena - mysle ze 6000 bedzie uczciwa , moze sie myle . jesli sa jakies inne propozycje to z checia wyslucham , zawsze kompromis mozna uskutecznic ;)
[ img ]