|
| Autor |
Wiadomość |
|
gompka
|
Tytuł: [nie wiem, gdzie, więc tu]ktokolwiek widział, zna? Post: piątek, 6 września 2013, 13:50 |
|
|
szukam jakiegoś drugiego sprzętu do krzaczenia i piaskowania, ostatnio zainteresował mnie suzuki dr650se na przykład TENczy ktoś z Was zna to wozidło? może już je oglądał albo zna właściciela? może mieszka niedaleko i miałby chwilkę, by tę dr-kę obejrzeć? z góry dzięki będę dozgonnie i wymiernie wdzięczny za pomoc ;-) kontakt ze mną - pięć0dwa299pięćtrzy5
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
robii23
|
Tytuł: Re: [nie wiem, gdzie, więc tu]ktokolwiek widział, zna? Post: sobota, 7 września 2013, 16:25 |
|
|
|
Cześć
Tutaj zaglądam sporadycznie, ale jestem aktywnym userem na TCP. Mieszkam blisko tej maszyny, ale nie mam doświadczenia w oględzinach. Jak Ci to w czymś pomoże to dawaj na priwa, postaram się pomóc.
Z innej beczki to powiem Ci że nigdy nie widziałem tej maszyny u siebie na dzielnicy, a w te lato widziałem ją z 5 razy. Mogę się mylić, ale może to być świeży nabytek obecnego właściciela.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gompka
|
Tytuł: Re: [nie wiem, gdzie, więc tu]ktokolwiek widział, zna? Post: niedziela, 8 września 2013, 23:06 |
|
|
|
Pan w rozmowie telefonicznej poinformował mnie, że: - kupił go rok temu - zrobił na nim ok. 1800km przez ten czas - wszystko technicznie wzorowe itd. - sprzedaje, bo napalił się na skuter wodny... tyle wiem z rozmowy telefonicznej czyli nic :-/ nie jestem sam na tyle znawcą mechaniki, by samodzielnie stwierdzić, czy nie ma jakichś min. dlatego wsparcie kogoś bardziej biegłego w tej materii będzie dla mnie ogromną pomocą ... bo, jak mówi przysłowie - "dopóki nie wsadzisz palca w d..., nie wiesz, czy hemoroidy, czy owsiki"
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
forestwalker
|
Tytuł: Re: [nie wiem, gdzie, więc tu]ktokolwiek widział, zna? Post: poniedziałek, 9 września 2013, 06:00 |
|
|
|
Wydaje mi się, że to motor kupiony od kolegi z forum DR, zagaję czy to prawda (a nie kupił go z okolic Wałcza?)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kuba_astr
|
Tytuł: Re: [nie wiem, gdzie, więc tu]ktokolwiek widział, zna? Post: poniedziałek, 9 września 2013, 08:44 |
|
|
forestwalker pisze: Wydaje mi się, że to motor kupiony od kolegi z forum DR, zagaję czy to prawda (a nie kupił go z okolic Wałcza?) Ejj przecie to Amerykańska igła szwagra... :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
forestwalker
|
Tytuł: Re: [nie wiem, gdzie, więc tu]ktokolwiek widział, zna? Post: poniedziałek, 9 września 2013, 14:26 |
|
|
|
Tak mi się też wydawało Kuba, :D
Jeżeli to ona to brać nie zastanawiać się, bo motor bajka.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gompka
|
Tytuł: Re: [nie wiem, gdzie, więc tu]ktokolwiek widział, zna? Post: poniedziałek, 9 września 2013, 14:58 |
|
|
forestwalker pisze: Wydaje mi się, że to motor kupiony od kolegi z forum DR, zagaję czy to prawda (a nie kupił go z okolic Wałcza?) tak, ponoć gdzieś tam zanabył tę maszynę
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
forestwalker
|
Tytuł: Re: [nie wiem, gdzie, więc tu]ktokolwiek widział, zna? Post: poniedziałek, 9 września 2013, 15:13 |
|
|
gompka pisze: forestwalker pisze: Wydaje mi się, że to motor kupiony od kolegi z forum DR, zagaję czy to prawda (a nie kupił go z okolic Wałcza?) tak, ponoć gdzieś tam zanabył tę maszynę Trafiony zatopiony, rok temu jeździłem po Kaszubach z właścicielem - motor był wtedy w stanie salonowym. sprzedał bo mu chyba żal go było po krzakach czochrać. :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gompka
|
Tytuł: Re: [nie wiem, gdzie, więc tu]ktokolwiek widział, zna? Post: poniedziałek, 9 września 2013, 16:03 |
|
|
|
no a ja właśnie do krzaczenia sprzętu szukam, bo deela mi szkoda... szukałem drz, ale za normalne pieniądze nie potrafię znaleźć niezarżniętej sztuki, więc pomyślałem o większej, cięższej ale i chyba trwalszej dr650se (sam ważę ze 120kg, więc motur ma być trwały ;-) )
|
|
| Na górę |
Offline |
 |