Niedawno kupiony od kolegi z forum. Kupilem głownie po to zeby nim pojezdzic po Marokańskich piachach. Niestety w terminie kiedy odbywa sie owa ekspedycja, ja musze być w PL w bardzo ważnych sprawach, prawie rodzinnych. Wiec puszczam XRke z dymem ze swojego garażu
Ogolnie nic przy niej nie robilem. nawet nie zdażyłem przerejstrować. Przejechalem sie moze 200km - bardzo przyjemne moto. Jakbym mial fundusze do zamrożenia ot tak dla samego widzimisie to XRa zostałaby na dłuzej. niestety rozpoczynam projekt ktory pochłania wszystkie moje wolne dudki niczym Kraken z Pirach z Karaibów, wiec staram sie upłynnic to czego aktualnie nie potrzebuje.
Tak wiec reasumujac - kupilem, przejechalem sie moze 4 razy i tyle. Przeklejam zatem cale info
kolegi od którego sam kupilem
[ img ][ img ][ img ]Motocykl w moich rękach od sierpnia ubiegłego roku, serwisowany na bieżąco, bez inwestycji, moto do jazdy. Stan techniczny określam na bardzo dobry, wizualny( o ile można mówić o czymś takim w przypadku terenowego sprzętu) dobry +.
Motocykl ma sporo dodatków wprost z USA takich jak(w nawiasie wycena w PLN):
elektryczny rozruch Baja Design(2800),
Kompletny wydech FMF Power Core 4 od cylindra aż po tylny błotnik(1800),
Gaźnik Mikuni HS40 z pompką przyspieszenia(1400),
amortyzator skrętu Scotts (1600),
akcesoryjna półka BRP
wspomaganie sprzęgła,
większy zbiornik paliwa ok 17 litrów (800),
osłonę silnika Alu(250),
alternator 200 watt(300) ,
podnóżki Touratech(370),
lampa przód Polisport(120),
lampa tył ledowa,
nowy napęd(ma przejechane 200 km)
nowe opony i grube dętki(maja przejechane 300 km)
calowa kierownica RENTHALA (350),
handbary Cycra(400),
krótki rolgaz DOMINA(200)
aluminiowy bagażnik z firmy XR’s ONLY(600)
przedni przewód hamulcowy w oplocie stalowym,
akcesoryjne siedzenie wygodniejsze niż oryginał,
składane lusterko i uchwyt na calową kiere (120),
wentylator chłodnicy(300),
podwyższenie kierownicy,
ślizg łańcucha tylny(300)
zabezpieczenie silnika przed zerwanym łańcuchem(130)
plus inne dodatki o których w tym momencie nie pamiętam ;)
Cena 17K - moto jest naprawde w dobrym stanie, nie ma jedynie kierunków ani predkościomierza. Genialna jest akcja z rozrusznikiem - w błocie to błogosławiona sprawa.