| Autor |
Wiadomość |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Kuriera zamówić potrzebuję Post: niedziela, 23 lutego 2014, 23:22 |
|
|
|
Poradźcie proszę jakiego kuriera zamówić: kupiłem rower dla dzieciaka i muszę zamówić i opłacić kuriera, aby odebrał go od nadawcy. Wcześniej używałem tani-kurier.pl, ale cosik słono sobie liczą na dziś za tę przysługę...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gompka
|
Tytuł: Re: Kuriera zamówić potrzebuję Post: niedziela, 23 lutego 2014, 23:32 |
|
|
|
tego kwiata to pół świata: dpd, pocztex, pall-ex, opek, k-ex, ups, gls, dhl, fedex, tnt, siodemka...
wejdz sobie na wyszukiwarkę: paczkapolska.pl czy kurierem.pl - tu masz porównywaki cen różnych sieciówek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ony
|
Tytuł: Re: Kuriera zamówić potrzebuję Post: niedziela, 23 lutego 2014, 23:41 |
|
|
Jaqb z Kaszub pisze: Poradźcie proszę jakiego kuriera zamówić: kupiłem rower dla dzieciaka i muszę zamówić i opłacić kuriera, aby odebrał go od nadawcy. Wcześniej używałem tani-kurier.pl, ale cosik słono sobie liczą na dziś za tę przysługę... Ja kilka razy korzystałem z www.wysylajtaniej.pl - mieli dobre ceny, i paczki zawsze na drugi dzień u odbiorcy
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Re: Kuriera zamówić potrzebuję Post: poniedziałek, 24 lutego 2014, 10:40 |
|
|
ony pisze: Ja kilka razy korzystałem z http://www.wysylajtaniej.pl - mieli dobre ceny, i paczki zawsze na drugi dzień u odbiorcy Dzięki - już zamówione. Koszt w tani-kurier.pl to 78zł a w wysyłajtaniej.pl to 40 zł - dzięki raz jeszcze ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Siwy_Dym
|
Tytuł: Re: Kuriera zamówić potrzebuję Post: poniedziałek, 24 lutego 2014, 20:26 |
|
|
Jaqb z Kaszub pisze: Poradźcie proszę jakiego kuriera zamówić: kupiłem rower dla dzieciaka i muszę zamówić i opłacić kuriera, aby odebrał go od nadawcy. Wcześniej używałem tani-kurier.pl, ale cosik słono sobie liczą na dziś za tę przysługę... A skąd - dokąd chcesz przewieźć ?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Horoś
|
Tytuł: Re: Kuriera zamówić potrzebuję Post: wtorek, 25 lutego 2014, 17:57 |
|
|
gompka pisze: tego kwiata to pół świata: dpd, pocztex, pall-ex, opek, k-ex, ups, gls, dhl, fedex, tnt, siodemka...
wejdz sobie na wyszukiwarkę: paczkapolska.pl czy kurierem.pl - tu masz porównywaki cen różnych sieciówek Opek już nie ma kupił go Fedex.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |