| Autor |
Wiadomość |
|
Cezex
|
Tytuł: Cezex w Powitalni. Post: czwartek, 25 września 2014, 16:57 |
|
|
|
Jak w temacie - witajcie.
Imie: Cezary
Obecna maszyna: BMW F 650GS
"no i co tam kto chce jeszcze.": I tak wiem, że mało kto powitalnie czyta więc się streszczę. Na razie jeżdżę Bawarskim wynalazkiem, ale po około trzy dniowym fochu udało mi się przetłumaczyć swojej kobiecie(jeździła ze mną jako plecak, a teraz już raczej nie pojeździ), że Dakar to ciężka krowa i nie da się nim nadążyć za znajomymi jeżdżacymi właśnie na DR-Zetach. Znajomi wyżej wspomniani namiawiali mnie jeszcze na Yamaha ttr 600, ale wiek i dostępnośc tej maszyny trochę mnie odstraszają więc raczej będę polował na Suzuki. Z rzeczy poza motocyklowych pewno kogoś będzie kłuć profil niezgodny z prawdą, ale zaczynałem serfować po necie gdy istaniała arena.pl, a o dzieciach neostrady nikt jeszcze nawet nie śnił więc nie mam zamiaru odejść od ówczesnych zwyczajów. Swego czasu moderowałem i administrowałem kilkoma forami internetowymi związanymi z grami online więc jak coś to służę pomocą.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Technics
|
Tytuł: Re: Cezex w Powitalni. Post: czwartek, 30 października 2014, 23:53 |
|
Rejestracja: poniedziałek, 29 października 2012, 23:33 Posty: 136
|
|
Witam Gruppenführer'a !!!!!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Tank
|
Tytuł: Post: piątek, 31 października 2014, 07:12 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
EmilD
|
Tytuł: Re: Cezex w Powitalni. Post: piątek, 31 października 2014, 10:34 |
|
Rejestracja: poniedziałek, 24 października 2011, 18:46 Posty: 69
|
|
Witamy na forum Cezex :) :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Radzio
|
Tytuł: Re: Cezex w Powitalni. Post: czwartek, 6 listopada 2014, 20:57 |
|
|
|
Hej ! Wez przestan i kup KTM LC4. Zobaczysz... zwariujesz. Mozna tym robic motocross (na tej maszynie mozna wszystko), adventure (weekendowe bo inaczej dupa odpadnie) i caly czas micha usmiechnieta ;-) Ora glebe niemiłosiernie i 200 km po twardym da rade ... pozniej sie obraz zamazuje ;-) No... 350 po asfalcie tez da rade (ale trza pozniej w garazu kostki wymienic).
Pozdro !
|
|
| Na górę |
Offline |
 |