Witam,
Jak w temacie...
Rozważam sprzedaż swojego "Dzika".
Parę słów o motocyklu.
KTM Adventure R z rocznika 2010.
Kupiony w PL salonie, zarejestrowany po raz pierwszy w ostatnich dniach grudnia 2010.
Kupiłem go wczesną wiosną tego roku, bezpośrednio od pierwszego właściciela.
Motocykl miał wówczas na liczniku niespełna 19tyś. km. W tej chwili przebieg to ok. 23tyś. km(muszę dokładnie sprawdzić ponieważ, wstyd się przyznać, jestem tak zapracowany, że nie siedziałem na nim od miesiąca :cry: ).
W chwili gdy go kupowałem był "prawie" seryjny a w trakcie sezonu już sam, włożyłem w niego sporo pieniędzy, dokładając to i owo... :wink:
W tej chwili lista extrasów wygląda następująco:
- gmole KTM PowerParts
- tłumiki Leo Vince SBK Evo + dB Killer'y
- grzane manetki Oxford
- automatyczna oliwiarka łańcucha
- osłony ramy KTM PowerParts
- odpowietrzniki lag
- deflektor na szybę
[ img ][ img ][ img ]Więcej zdjęć pod tym linkiem:
http://s1287.photobucket.com/user/mspid ... t=3&page=1lub tutaj
http://s1287.photobucket.com/user/mspid ... t=3&page=1Wystawiam go tak jak stoi, ze wszystkimi akcesoriami a dodatkowo do motocykla dorzucam 2 kpl. opon i parę drobiazgów.
W tej chwili obuty jest w komplet Pirelli Scorpion z przebiegiem ok. 2tyś. km.
Dodatkowo mam jeszcze komplet "kostek" z przebiegiem ok. 1 tyś. km(przód d952, tył MT21).
Ponadto dorzucę jakieś drobiazgi typu zapasowe irydowe świece, zapasowy kierunkowskaz, osłony zbiornika paliwa itp.
Oczywiście posiadam do niego 3kpl. kluczy(2 normalne i jeden serwisowy), teczkę KTM z dokumentami i kartą do immobiliser'a, książkę serwisową, narzędzia itd.
Motocykl jest w bdb stanie technicznym(z naciskiem na bardzo!).
Zadbany, wszystko robione na czas. Poprzedni właściciel serwisował go w autoryzowanym serwisie KTM.
Ostatni przegląd z wymianą płynów(zalany olejem Motul 300V), filtrów itp. zrobiony we własnym zakresie przy przebiegu 21 tyś. km.
W sierpniu wymieniłem również akumulator na nowy(stary, jeszcze oryginał, mogę dać na pamiątkę :wink: ).
Mankamenty - kilka drobnych otarć na plastikach(poprzedni właściciel jeździł bez gmoli).
Na tą chwilę nie wymaga żadnych inwestycji. W nie odległej przyszłości wymiany wymagał pewnie będzie napęd(teraz jeszcze oryginał).
Nie planowałem tego ale cóż... życie! Bywa i tak.
Zakup tego KTMa był spełnieniem marzenia z przed dobrych kilku lat.
Powód pomysłu na sprzedaż banalny - z powodu deficytu czasu jeżdżę znacznie mniej niż bym chciał(widać po przebiegu) a w tej chwili potrzebuję sporej gotówki ponieważ pojawiła się na horyzoncie fajna opcja i chciałbym ją wykorzystać.
Jeśli uda mi się oddać motocykl za uczciwą cenę w dobre ręce to świetnie.
Jeśli nie to będę szukał innych rozwiązań pozyskania niezbędnych środków a ADV wtedy ma duże szanse, że zostanie.
Tak czy owak motocykla nie wystawiam na żadne allegro i tym podobne.
Cena, którą chciał bym uzyskać to 33 000zł.
Zapraszam do kontaktu pod nr tel. 601 909 jeden cztery dziewięć.
Motocykl do obejrzenia w Białymstoku przy czym bardzo proszę o umawianie się z wyprzedzeniem - z uwagi na charakter pracy bardzo często podróżuję.
Pozdrawiam.
Maciek