|
| Autor |
Wiadomość |
|
żółf
|
Tytuł: Zestaw intercom Midland BT2 Post: sobota, 2 kwietnia 2016, 13:13 |
|
|
|
Mam zestaw dwóch intercomów Midland BT2, leżą u mnie w szufladzie już nie pamiętam nawet od kiedy i nie mam czasu się tym zająć, a może komuś się przyda. Intercomy należałoby przejrzeć, na pewno wymienić mikrofon przynajmniej w jednym zestawie, może warto byłoby baterie wymienić, bo krótko trzymały, a od leżenia pewnie im się nie polepszyło. Oferta dla osób, które za niewielkie $ i trochę zabawy chcą mieć fajny zestaw. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to niech napiszę jaka jest jego propozycja. Jeżeli okazałoby się, że zestaw jest nie do odratowania, to zwracam całość kasy.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
tommi_gs
|
Tytuł: Re: Zestaw intercom Midland BT2 Post: poniedziałek, 4 kwietnia 2016, 18:15 |
|
|
|
Hej,
Poslalem pw - szukam czegos takiego.
Dzieki,
Tommi
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
tommi_gs
|
Tytuł: Re: Zestaw intercom Midland BT2 Post: środa, 6 kwietnia 2016, 09:35 |
|
|
|
Hej żółf,
daj znak co z tematem, bo do majówki potrzebuje komunikację sobie zapewnić :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
redrobo
|
Tytuł: Re: Zestaw intercom Midland BT2 Post: środa, 6 kwietnia 2016, 14:56 |
|
|
|
Mam taki zestaw. Ciezki temat z tymi bateriami... oryginalow nie znalazlem, zamienniki kosztuja fortune, a to co w chinach znalazlem utknelo gdzies w kosmosie przesylek... Jak dojdzie i wstawie pomyslnie to dam znac.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |