| Autor |
Wiadomość |
|
jesiet
|
Tytuł: nowy na XT 600 2Kf z 89 roku Post: wtorek, 3 marca 2009, 14:09 |
|
|
|
Witam
Jestem na tym forum od niedawna jako obserwator.. ;)... szukałem kogoś do wyjazdu na chorwację w tym roku we wrzesniu i przypadkowo natknąłem się na to forum. - oczywiscie nikogo tu nie szukałem poki co do wspolnego wypadu. Nie jestem zapalonym enduromaniakiem jezdzacym po lasach, błotach ( choc sie zdazało kiedys) - moze bym jezdził w terenie czesciej ale z racji takiej ze moje moto jest dla mnie troche wysokie - nie nadaje sie dla mnie w mocny teren wiec dosc szybko zrezygnowałem z tego typu przogód. Poza tym lubie dość dbać o sprzet i mi troche szkoda a i tez kapusty nie mam na tyle by co chwile cos naprawiac itp.
jezdze raczej po szosie i bezdrozach - tych mniej hardcorowych modelem podanym w moim opisie. Stan bardzo dobry, zadbany.
mogę dośc duzo powiedziec o XT 600 2KF zainteresowanym lub szukajacym jakiejs porady technicznej - rok temu robiłem remont jego silnika. Oczywiscie w granicach mojej wiedzy moge udzielić o tym moto info... ;)
Motocyklem jezdzę od 11 lat -przed tymi 11 latami były to motorowery typu żak z 63 roku którego cały czas trzymam :D, komarki, ogary, simsony pozniej MZ-etz 251 której tez zrobiłem remont kapitalny... :)
fascynują mnie wyprawy motocyklowe.
pozdrawiam wszystkich
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
JakubGS
|
Tytuł: Post: wtorek, 3 marca 2009, 15:16 |
|
|
|
Witaj, wymień kanapę na niższą lub obniż tą co masz i w teren :wink:
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego, podrzuć jakieś zdjęcia moto i może coś z wypraw by się znalazło
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
jesiet
|
Tytuł: Post: wtorek, 3 marca 2009, 15:37 |
|
|
|
o obnizeniu kanapy pomysle.. ten model ogolnie jest dosc wysoki.. wyzszy niz 3tb bez zadnych przeróbek. A co do terenu... jak juz pisałem hardcorowe jazdy w terenie juz mnie tak nie pasjonują. od czasu do czasu to owszem ( czasami zajade tu i tam jak to w bieszczadach... ;)
pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
JakubGS
|
Tytuł: Post: wtorek, 3 marca 2009, 15:55 |
|
|
jesiet pisze: o obnizeniu kanapy pomysle.. ten model ogolnie jest dosc wysoki.. wyzszy niz 3tb bez zadnych przeróbek. A co do terenu... jak juz pisałem hardcorowe jazdy w terenie juz mnie tak nie pasjonują. od czasu do czasu to owszem ( czasami zajade tu i tam jak to w bieszczadach... ;)
pozdrawiam
Nie namawiam Cię do hardcoru, ale obniżenie kanapy - dosięganie nogami do ziemi spowoduje większe bezpieczeństwo i zasadniczą zmianę jeżeli chodzi o uniwersalność motocykla. Nigdy nie wiemy gdzie nas poniesie :wink:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
MiKo
|
Tytuł: Post: wtorek, 3 marca 2009, 16:23 |
|
Strona WWW: http://f650gs.pl
|
|
Witaj jesiet
... nie musisz się koniecznie w błocie po szyje taplać żeby się tu na forum dobrze bawić i z nami skumać :twisted:
Pozdrooo
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kinioo
|
Tytuł: Post: wtorek, 3 marca 2009, 22:17 |
|
|