| Autor |
Wiadomość |
|
maar79
|
Tytuł: Wrocław - Sława w kolo jeziora, rybka - Wrocław Post: sobota, 11 kwietnia 2009, 10:30 |
|
|
Witam
Dla zainteresowanych zamieszczam skromną i krótką relację z mojej wczorajszej wycieczki z Wroclawia do Sławy nad jezioro, głównie asfalt jedynie objazd jeziora wiąże się z jazdą po nawet nie piasku ale głębokim pyle na którym można szlifować jazde na granicy kontroli, ja szflifując nawet wylądowałem na glebie z moim sprzątem, niestety nie ma tego w relacji bo moja ładnijsza połowa stwierdzila że będę zły jak zrobi mi zdjęcie w tak krępującej sytuacji :)
[ img ]
zatankowany gotowy do drogi
[ img ]
[ img ]
[ img ]
pierwszy przystanek Lubiatów Chalkos
[ img ]
runda w koło jeziora Sławskiego
[ img ]
[ img ]
[ img ]
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
akcent
|
Tytuł: Post: sobota, 11 kwietnia 2009, 15:01 |
|
Strona WWW: http://www.akcent.pl
|
|
Nie obraź się, ale chyba pomyliłeś wątki. To nie jest
Przyklejony: nasze GSy (fotografie)
a dział Ciekawe miejsca naszej Ojczyzny. Przeczytałem hasło Jezioro Sławskie, bywałem tam z jachtem, chętnie pojeździł motocyklem, więc liczyłem na klimaty okołojeziorne. Zdjęć baku dużego GS szukałbym w innym miejscu
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
JakubGS
|
Tytuł: Post: sobota, 11 kwietnia 2009, 17:13 |
|
|
|
Nie przesadzaj, przecież zdjęcia jeziora też są :wink: a te dwa z lasu naprawdę fajne
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
akcent
|
Tytuł: Post: sobota, 11 kwietnia 2009, 17:26 |
|
|
JakubGS pisze: Nie przesadzaj, ... a te dwa z lasu naprawdę fajne
Potwierdzam, z przyjemnością je oglądałem, tylko czy prezentują monumentalne ciekawe miejsca naszej Ojczyzny?. Troszę wysiłku, czy to opis czy inne zdjęcia okolicy, a wówczas relacja jeszcze ozdobiona tymi fotkami z lasu pozostawiłaby wrażenie.
Jeszcze jedna uwaga, taka bardziej do kącika fotograficznego. Autor pokazuje nam surowe piękno napisów na baku, wyszło ciekawie, widać wrażliwość, spostrzegawczość. To duży plus, abstrahując od miejsca publikacji. Ale co na dwóch ostatnich zdjęciach robią ślady rozmazanego tego czegoś... Nie można było wykadrować?. Jeszcze raz powtórzę- trochę wysiłku ...
Ostatnio zmieniony sobota, 11 kwietnia 2009, 17:35 przez akcent, łącznie zmieniany 1 raz.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
JakubGS
|
Tytuł: Post: sobota, 11 kwietnia 2009, 17:29 |
|
|
|
Tak, tak ale chłop się starał, a Ty go z buta, odrobinę wyrozumiałości - wszyscy się uczymy :wink:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
maar79
|
Tytuł: Post: sobota, 11 kwietnia 2009, 18:44 |
|
|
|
Faktycznie mea culpa pomyliłem działy za co bardzo serdecznie przepraszam:) Jako że była to moja pierwsza wycieczka na nowym sprzęcie, większość uwagi została skierowana na czerpanie przyjemności z jazdy i odkrywanie motoru a zdecydowanie mniej na otoczenie, które jest niewątpilie piękne w tej okolicy, i zasługuje na uwiecznianie na kartach pamięci. Obiecuje się poprawić wszystkie uwagi przyjmuję z pokorą i następnym razem będę bardziej uważny :)
Na wstępie napisałem że skromna relacja więc żeby nie było że nie ostrzegałem
Miłych świąt
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
akcent
|
Tytuł: Post: poniedziałek, 13 kwietnia 2009, 15:44 |
|
|
|
Może jednak jako autor wątku zwróć się do adminów, by Twoje dwa wątki z identycznymi zdjęciami połączyli.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |