| Autor |
Wiadomość |
|
Przemasss
|
Tytuł: Prosto do przodu ... Post: środa, 24 czerwca 2009, 22:24 |
|
|
|
Witam wszystkich globtroterów,
Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Yamahy TDM 850 '01. Po piętnastu latach powróciłem do tego co moi rodzice zabrali mi gdy było dla mnie wszystkim, do motocykli ! Teraz i tutaj dziękuję im za to ponieważ teraz uważam, że trzeba mieć dobrze poukładane pod sufitem, aby ujeżdżać często stu konny rower!! Podróżować podróżowałem i podróżować będę. Dotychczas USA wzdłuż i w szerz; Peru, Boliwia, Brazylia, Argentyna troszku no i Europa z grubsza. Teraz w mojej głowie siedzi to wszystko raz jeszcze, ale na motocyklu.
pozdrawiam panów z HOLAN, jako że we trafiłem do nich we Wrocławiu szukając gmoli do mojej Tdm-ki i to oni skierowali mnie tutaj.
RON to ty????
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
cziku
|
Tytuł: Re: Prosto do przodu ... Post: środa, 24 czerwca 2009, 22:32 |
|
|
|
[quote="Przemasss"]Witam wszystkich globtroterów
pozdrawiam panów z HOLAN, jako że we trafiłem do nich we Wrocławiu szukając gmoli do mojej Tdm-ki i to oni skierowali mnie tutaj.
To Holan istnieje???? Od wielu dni nie odpowiadają na emaile, telefony SMSy. Przyjeli zamówienie, naobiecywali i 0 (słownie: zero) kontaktu.
A tak wogóle to witam kolegę!!! Piękny jest świat z motocykla....
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
johnmichael
|
Tytuł: Re: Prosto do przodu ... Post: czwartek, 25 czerwca 2009, 09:31 |
|
|
cziku pisze: To Holan istnieje???? Od wielu dni nie odpowiadają na emaile, telefony SMSy. Przyjeli zamówienie, naobiecywali i 0 (słownie: zero) kontaktu.
ja miałem podobnie, a później otrzymałem przesyłkę. Myślę, że nie ma co się martwić. Chłopaki tam ciężko pracują i nie zawsze mają czas odpisać na maila
Młody ty znowu zaczynasz? W każdym poście musisz być uszczypliwy? Czy sprawa między RONem, a Holanem to także twoja sprawa?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Acent
|
Tytuł: Re: Prosto do przodu ... Post: czwartek, 25 czerwca 2009, 09:54 |
|
|
cziku pisze: Przemasss pisze: Witam wszystkich globtroterów
To Holan istnieje???? Od wielu dni nie odpowiadają na emaile, telefony SMSy. Przyjeli zamówienie, naobiecywali i 0 (słownie: zero) kontaktu.
Trzeba być cierpliwym i nie wierzyć w obiecanki. Za to jak już przyślą to prawie dzień dziecka :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
MiKo
|
Tytuł: Post: czwartek, 25 czerwca 2009, 10:11 |
|
Strona WWW: http://f650gs.pl
|
|
Witaj Przemasss ! i pozdro z Wro!
pssss.
... nie nawijajcie co chwila na forum o Tomaszu i jego H-firmie - chyba mu nie chcecie robic darmowej forum-reklamy? :twisted: wedle zasady "źle czy dobrze, ważne że sie mowi"
...brak roboty- problem, za dużo roboty- tym wiekszy :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
johnmichael
|
Tytuł: Post: czwartek, 25 czerwca 2009, 12:20 |
|
|
|
Młody jak nie umiesz czytać to już nie jest mój problem.To, że olałeś egzamin to też twój problem. Ale ty chcesz robić Twoje problemy problemami nas wszystkich, wypisując o nich tutaj przy każdej nadarzającej się (lub nie) okazji. Już nie jesteś zabawny tylko męczący. Lubisz innym psuć humory? Zostań kanarem w komunikacji miejskiej. Obrażony na wszystkich i wszystko? Człowieku dziecinada...
Cytowałem Cziku i dałem odpowiedź do tego cytatu.zrobiłem przerwe i dalszą część skierowałem do Ciebie...
Jeżeli nie umiesz czytać postu to również Twój problem
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
MaG
|
Tytuł: Post: piątek, 26 czerwca 2009, 10:25 |
|
|
|
Witaj Przemass! I nie przejmuj się powyższą agresją - ona się nasila tylko po dłuższym okresie niepogody;))
Miłej zabawy na TDM-ie!;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |