| Autor |
Wiadomość |
|
rockride
|
Tytuł: Witam z Kotliny Klodzkiej,.. Post: wtorek, 21 lipca 2009, 07:28 |
|
|
|
Witam !
Mam na imie Piotr , podróżuję na TDM 850 4TX i mieszkam w Nowej Rudzie (kotlina Kłodzka). Z racji tego, iz planuje sobie troche polatac w miejscach blizszych i dalszych :) postanowilem zarejestrowac sie na tym zacnym forum !
Pozdr.
Piotr
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
slajder
|
Tytuł: Post: wtorek, 21 lipca 2009, 08:01 |
|
|
|
witaj
zacznij swoje podróże od kotliny :D :D
z rudy masz wszędzie blisko,rób foty i wklejaj ,dolnego śląska nigdy za wiele
baw się dobrze
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
MiKo
|
Tytuł: Re: Witam z Kotliny Klodzkiej,.. Post: wtorek, 21 lipca 2009, 09:19 |
|
Strona WWW: http://f650gs.pl
|
Witaj !!!!
rockride pisze: ... mieszkam w Nowej Rudzie (kotlina Kłodzka)
... i nie było Cie na zlocie w Woliborzu !?! :evil: przeciee masz przez płot :twisted:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danielindner
|
Tytuł: Re: Witam z Kotliny Klodzkiej,.. Post: wtorek, 21 lipca 2009, 09:30 |
|
Strona WWW: http://www.sailind.pl
|
Witaj i baw się tu dobrze
MiKo pisze: Witaj !!!! ... i nie było Cie na zlocie w Woliborzu !?! :evil: przeciee masz przez płot :twisted:
A mówiłem - nie teroryzować za mocno miejscowej ludności :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rockride
|
Tytuł: Post: wtorek, 21 lipca 2009, 09:37 |
|
|
|
Witam,..
Kotline i Czechy to juz objeżdzałem 12-lat Junakiem M-10 :) W miare dobrze ją poznałem, choc zawsze znajdzie sie sporo ciekawych miejsc , ktorych napewno nie znam. Odkad w tym roku kupilem TDM-a mam nadzieję, że wyjadę poza Kotline :)
-----------
Na zlocie w Woliborzu grzech nie pojechac ale nie znałem tego forum , moto na ktorym mozna daleko podrozowac . Poza tym myslalem kiedys, (nie znajac forum), ze to zlot klubu BMW. A 'propos,...chyba na GS jezdzi z 90% uczestnikow czy ja sie myle ? Mam nadzieję, ze nie ma tu dyskryminacji dla TDM-a, który mi na Europe narazie wystarczy,..:):)
Pozdr.
Piotrek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danielindner
|
Tytuł: Post: wtorek, 21 lipca 2009, 09:44 |
|
Strona WWW: http://www.sailind.pl
|
rockride pisze: Na zlocie w Woliborzu grzech nie pojechac ale nie znałem tego forum , moto na ktorym mozna daleko podrozowac . Poza tym myslalem kiedys, (nie znajac forum), ze to zlot klubu BMW. A 'propos,...chyba na GS jezdzi z 90% uczestnikow czy ja sie myle ? Mam nadzieję, ze nie ma tu dyskryminacji dla TDM-a, który mi na Europe narazie wystarczy,..:):)
Dyskryminacji nijakiej nie ma: kobiety; chłopy; mali; duźi i w sam raz - ale z TDM`em no co Ty :!: ; z poczuciem humoru i bez itd ................. :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
andrzej-dtr
|
Tytuł: Post: środa, 22 lipca 2009, 20:19 |
|
|
|
witaj rockride. baw się dobrze na forum.
na pewno uzyskasz tu odpowiedzi na wszystkie nurtujące cię pytania odnośnie turystyki motocyklowej i nie tylko.
a tak poza tym mieszkasz w samej nowej rudzie czy w okolicy :?:
jeżeli można się zapytać:?:
pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
spozo
|
Tytuł: Post: środa, 22 lipca 2009, 20:38 |
|
|
|
Witaj rockride.
To masz fajne tereny do ujezdżania na TDM :D
Pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rockride
|
Tytuł: Post: środa, 22 lipca 2009, 20:39 |
|
|
Witam,..
pewnie, ze mozna. W samej Nowej Rudzie. Mam nadzieję, ze na forum bedzie szansa spotkac sie i umowic na jakies wypady za granice itd. My czesto z kolegami z Rudy jeździmy za poludniowa granice na czeskie zloty. Jak dobrze pojdzie to w przyszly piatek pojedziemy na www.ironbikers.cz , a w sierpniu chcialbym pojechac z zona nad Balaton. Jesli ktos ma ochote to zapraszamy bo szukamy towazystwa na wypady !
Pozdr.
Piotrek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
andrzej-dtr
|
Tytuł: Post: środa, 22 lipca 2009, 21:10 |
|
|
|
no z nieba mi spadasz ja z moim plecaczkiem mamy właśnie w sierpniu lecieć nad balaton :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
andrzej-dtr
|
Tytuł: Post: środa, 22 lipca 2009, 21:12 |
|
|
spozo pisze: Witaj rockride. To masz fajne tereny do ujezdżania na TDM :D Pozdrawiam
zgadza się tereny super.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Starucha-BMW'ucha
|
Tytuł: Re: Witam z Kotliny Klodzkiej,.. Post: środa, 22 lipca 2009, 21:30 |
|
|
rockride pisze: Witam ! Mam na imie Piotr , podróżuję na TDM 850 4TX i mieszkam w Nowej Rudzie (kotlina Kłodzka). Z racji tego, iz planuje sobie troche polatac w miejscach blizszych i dalszych :) postanowilem zarejestrowac sie na tym zacnym forum ! Pozdr. Piotr
Witam MotoLotnika! :lol:
I tę radę matki (syn uczył się pilotażu...) miej zawsze na względzie - "lataj nisko i powoli, a nic ci nie będzie...". Mniejsza też będzie mój synu poruta, gdy - latając nisko - nie pociągniesz druta...!! :oops: :oops: :oops:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rockride
|
Tytuł: Post: środa, 22 lipca 2009, 21:40 |
|
|
|
-------------------------
Witam Starucha,..ale jakos nie kumam tego zartu,... :?
-------------------------
Zgadza sie,..tereny swietne,..jest gdzie polatac,..drog wiele, krajobrazy świetne, tylko drogi czesto dziurawe i to tak, ze nawet GS-em mozna kolo wyrwac :) ,..ale coz..? Nie wszystko mozna miec,...
Pozdr.!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Starucha-BMW'ucha
|
Tytuł: Post: środa, 22 lipca 2009, 21:50 |
|
|
rockride pisze: ------------------------- Witam Starucha,..ale jakos nie kumam tego zartu,... :? -------------------------
Zgadza sie,..tereny swietne,..jest gdzie polatac,..drog wiele, krajobrazy świetne, tylko drogi czesto dziurawe i to tak, ze nawet GS-em mozna kolo wyrwac :) ,..ale coz..? Nie wszystko mozna miec,...
Pozdr.!
Napisałeś, że chcesz sobie "polatać" - a mi się przypomnial stary, brodaty kawał, jak matka synowi-uczniowi pilotażu radziła - a radzila mu tak, jak kobiecinarozumiała, czyli z gruntu źle, bo w lotnictwie trzeba latać szybko i wysoko...inaczej można o druta zahaczyć... capito?! Bez urazy, jeśli źle mnie zrozumialeś!! :lol: :lol:
ps. Wraz z zespołem pieśni, tańca i łamańca w drodze na Węgry przejeżdżałem w 1986 w przez Nową Rudę... Jaką ja tam cud-urody dziouchę widziałem - kelnerką była w restauracji - do dziś nie mogę zapomnieć...
Ostatnio zmieniony środa, 22 lipca 2009, 22:02 przez Starucha-BMW'ucha, łącznie zmieniany 1 raz.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rockride
|
Tytuł: Post: środa, 22 lipca 2009, 21:58 |
|
|
|
Witaj,../
no to teraz wszystko jasne ! rzeczywiscie latajac nisko mozna pociagnac druta,..wysokopradowego zreszta :D
ja latam troche nizej po naszych pieknych winklach Kotliny a czasem dalej sie zapuszcze..
Pozdr.!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |