| Autor |
Wiadomość |
|
Kristofuros
|
Tytuł: Krzycho Poznań Wita Post: piątek, 7 sierpnia 2009, 22:24 |
|
|
|
Witam wszystkich jako że domek się wykańcza i ma garaż w którym zmieszczą się 2 auta i jeszcze by wlazły 2 kółka to myślę, żeby te miejsce niedługo obsadzić - zaraz jak się ogarnę z domkiem. W tym sezonie pewno nie dam rady, ale na przyszły sezon na pewno. Z racji tego, że 2 autka są ze znaczkiem H na masce i bardzo dobrze się spisują - niestety są mało terenowe - to myślałem żeby sobie sprawić coś co potrafi jeździć po lekkim terenie. Na kolejne 4 kółka nie ma już miejsca, ale firma H ma Transalpa w ofercie i przez jakiś czas myślałem o nim. Najpierw XL700... eee za drogi jak na 1-sze moto, potem o XL650 - jeszcze czasem o nim myślę, potem o BMW F650GS, ale nie bardzo mi się widzi, F800GS za drogi. Potem powszechnie znany kolega Strybol przyjechał na swoim KTM 640 Adv do mojego kolegi w pracy i sobie dosiadłem go i się nagrzałem, ale ( zawsze musi być jakieś ale :roll: ) naczytałem się ogólnie o KTM-ach, że trzeba przy nich co nieco dłubać i czasem mogą być kapryśne no i są raczej za bardzo hardcorowe jak na amatora co chce sobie 1-sze moto sprawić. O Tenerce nawet nie myślałem, bo najmniej mocy z wyżej wymienionych. Do czasu wizyty w salonie Yamahy na Milczańskiej w Poznaniu gdzie widziałem nową Tenerkę. Najpierw super wrażenie, bo super wygląda - jakby wyjęta z filmu Transformers, potem konsternacja - czy nie za wysoki ? - ale przełożyłem nogę zestawiłem z nóżki i tak mi podpasował. Nawet na rocznik 2008 mają fajną cenę niecałe 29k, mam nadzieję że w przyszłym roku też będą mieli fajne promocje. Może jakiś leasing się strzeli i se koszty sprawię :wink: W każdym razie Tenerka jest aktualnie moim nr 1 na liście, a jak będzie na wiosnę to się zobaczy :lol:
Ale się rozpisałem... już nie przynudzam. W każdym razie jeszcze raz Cześć wszystkim. :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danielindner
|
Tytuł: Re: Krzycho Poznań Wita Post: sobota, 8 sierpnia 2009, 07:02 |
|
Strona WWW: http://www.sailind.pl
|
|
Witaj Niezłe wejście - tak trzymać. A Tereska to dobry wybór - najważniejsze, że Tobie pasuje no i można się też doszukać tego "H" :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kristofuros
|
Tytuł: Re: Krzycho Poznań Wita Post: sobota, 8 sierpnia 2009, 17:12 |
|
|
danielindner pisze: Witaj Niezłe wejście - tak trzymać. A Tereska to dobry wybór - najważniejsze, że Tobie pasuje no i można się też doszukać tego "H" :lol: Na upartego jest tam "H" :lol: ale tez Tenerka zdecydowanie lepiej się prezentuje niż Transalp, ale z drugiej strony V-ka w Trampku troszkę kusi :roll:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kristofuros
|
Tytuł: Re: Krzycho Poznań Wita Post: sobota, 8 sierpnia 2009, 17:15 |
|
|
duch07 pisze: No toś sie ładnie przywital :shock:
Witaj,witaj :wink: Trzeba było - co nie :wink: Żeby mnie tu za jakiego Ździśka z za szafy nie wzieli :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kristofuros
|
Tytuł: Re: Krzycho Poznań Wita Post: sobota, 8 sierpnia 2009, 19:16 |
|
|
duch07 pisze: Kristofuros pisze: duch07 pisze: No toś sie ładnie przywital :shock:
Witaj,witaj :wink: Trzeba było - co nie :wink: Żeby mnie tu za jakiego Ździśka z za szafy nie wzieli :lol: Raczej za Borka :mrgreen: Jak zwał tak zwał - wiadomo o co chodzi :wink:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
beemer
|
Tytuł: Re: Krzycho Poznań Wita Post: poniedziałek, 10 sierpnia 2009, 04:23 |
|
Strona WWW: http://www.pixellman.smugmug.com/Motorcycles
|
|
Witaj .. Zycze dobrej zabawy
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kristofuros
|
Tytuł: Re: Krzycho Poznań Wita Post: poniedziałek, 10 sierpnia 2009, 10:02 |
|
|
beemer pisze: Witaj .. Zycze dobrej zabawy Ech z Twoim awatarkiem była by Kanada :lol: :wink:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |