| Autor |
Wiadomość |
|
michalp
|
Tytuł: Zimowe wyjście z podziemia Post: niedziela, 3 stycznia 2010, 19:57 |
|
|
|
Witam Szanownych Forumowiczów, po wielu miesiącach oglądactwa postanowiłem wyjść z podziemia. To pierwsze forum, na które się zapisałem, wiec pewnie łatwo mnie będzie wpuścić w maliny, co - jak zdążyłem się zorientować - jest tutejszym sportem. Obiecuję się nie obrażać. Jeśli chodzi o moto, to od 2006 roku dzięki Motomirkowi obcuję z piękną i pełnoletnią BMW R80R. Po przejechaniu ponad 30tyś km ciągle ją kocham miłością pierwszą i po każdej wycieczce leczę się z planów zmiany motoru. A wycieczek było sporo, w samym 2009 roku odwiedziłem 12 krajów: kierunki zachodnie i północne. W rezultacie zgłebiłem conieco i w teorii i w praktyce temat ekspoatacji airhead'a. Airheady na forum są prawie nieobecne, a przecież na to zasługują. Więc pomyślałem: zapiszę się i poprawię statystykę. Z szacunkiem, Michał
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
AdvHP2rider
|
Tytuł: Re: Zimowe wyjście z podziemia Post: niedziela, 3 stycznia 2010, 20:06 |
|
Strona WWW: http://www.holan.pl
|
|
witaj Michal, poprawiaj statystyki i boxerowo dozo w trasie
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
slajder
|
Tytuł: Re: Zimowe wyjście z podziemia Post: niedziela, 3 stycznia 2010, 21:14 |
|
|
|
siemano Michał,czy my się nie spotkaliśmy u Cioków w Zielonce przypadkiem?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
michalp
|
Tytuł: Re: Zimowe wyjście z podziemia Post: poniedziałek, 4 stycznia 2010, 07:48 |
|
|
slajder pisze: siemano Michał,czy my się nie spotkaliśmy u Cioków w Zielonce przypadkiem? Cześć. U Cioków w Zielonce nie - nie znam, nie byłem (jeszcze). Pozdrawiam, M
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Zimowe wyjście z podziemia Post: poniedziałek, 4 stycznia 2010, 09:43 |
|
|
|
Ekipa z Zalesia zawsze silna ! ;) Ale kolegi nie poznałem - jak to określił - 'jeszcze' ;)
Pozdrowienia sąsiadowi - a dokładniej w Zalesiu to skąd ? Ja 'sprzed torów' - okolice Jesionowej.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
michalp
|
Tytuł: Re: Zimowe wyjście z podziemia Post: poniedziałek, 4 stycznia 2010, 10:38 |
|
|
mario33 pisze: Ekipa z Zalesia zawsze silna ! ;) Ale kolegi nie poznałem - jak to określił - 'jeszcze' ;)
Pozdrowienia sąsiadowi - a dokładniej w Zalesiu to skąd ? Ja 'sprzed torów' - okolice Jesionowej. Dziękuję za powitania i pozdrowienia. Mario33, tory więc nas dzielą a motory łączą. O ile się orientuję, to w okolicy jest kilka GSów, też od Motomirka. Przy okazji pytanie: jak można odpowiedzieć bezpośrednio zainteresowanemu (t.j. nie poprzez umieszczanie posta na forum), bez ogłaszania wszem i wobec n.p. adresu, czy innych info niekoniecznie ciekawych dla wszystkich?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Zimowe wyjście z podziemia Post: poniedziałek, 4 stycznia 2010, 10:47 |
|
|
|
Michał
Możesz wysłać wiadomość prywatną do danej osoby (trzeba użyć przycisku 'PW' pod postem danej osoby). Problem polega na tym, że jako 'nowy' dostęp do PW dostaniesz po napisaniu min. 10 postów na forum. I to jak sam się upomnisz w odpowiednim wątku ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
slajder
|
Tytuł: Re: Zimowe wyjście z podziemia Post: poniedziałek, 4 stycznia 2010, 13:18 |
|
|
michalp pisze: U Cioków w Zielonce nie - nie znam, nie byłem (jeszcze).
może i dobrze to kosztowne wizyty a i głowa może później boleć :mrgreen: :mrgreen: tak czy siak witaj i baw się dobrze
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Srebrzanka
|
Tytuł: Re: Zimowe wyjście z podziemia Post: środa, 6 stycznia 2010, 12:42 |
|
|
|