| Autor |
Wiadomość |
|
ustyn
|
Tytuł: Kłaniam się wszystkim Forumowiczom. Jestem Maciej z Warszawy Post: piątek, 15 stycznia 2010, 12:37 |
|
|
|
Witam raz jeszcze. Pochodzę z Warszawskich Stegien W domu bywam niestety sporadycznie.
Zaraziłem się motocyklami jakieś trzy lata temu. Od dwóch lat jeżdżę na Kawasaki er6n.
Po 2 latach mogę z ręką na sercu stwierdzić dwie rzeczy: 1. Uwielbiam podróżować motocyklem! 2. Kawasaki er6n absolutnie się do tego nie nadaje.
Przeszukując internet (forum afrykanerów, forum śląskich motocyklistów itd) natrafiłem na Adventure Rider. Mam nadzieję znaleźć tu info na tematy związane z wyborem i wyszykowaniem motocykla do dalekich podróży. Mam nadzieję poznać motocyklistów dzielących moją pasję i może w niedalekiej przyszłości odbyć wspólną wyprawę.
Pozdrawiam!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Kłaniam się wszystkim Forumowiczom. Jestem Maciej z Warszawy Post: piątek, 15 stycznia 2010, 12:54 |
|
|
|
witaj.
zapraszamy na cośrodowe spotkania ADV mazowieckiego :)
wybór moto to ważna sprawa - tu znajdziesz wiele podpowiedzi w tym zakresie.
PS: Mnie sie skojarzyl Maciej ze znanego skeczu Ani Mru Mru (jestem Maciej ... Z Zarzecza ? ... nieee, z Zadupia ;) ).
Ale nie bierz tego do siebie - to tylko skojarzenie :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Tomekm
|
Tytuł: Re: Kłaniam się wszystkim Forumowiczom. Jestem Maciej z Warszawy Post: piątek, 15 stycznia 2010, 17:11 |
|
|
|
Tomek z Warszawy wita Macieja z Warszawy.
P.S. Pojaw się na środowym spotkaniu to będzie nam świeżakom raźniej.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ania
|
Tytuł: Re: Kłaniam się wszystkim Forumowiczom. Jestem Maciej z Warszawy Post: piątek, 15 stycznia 2010, 18:45 |
|
|
|
Ja też do powitań się przyłączam. I obydwu Panów - Tomka i Maćka witam :) (udało mi się sprytnie, przy okazji - dwóch za jednym razem :wink: )
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Srebrzanka
|
Tytuł: Re: Kłaniam się wszystkim Forumowiczom. Jestem Maciej z Warszawy Post: piątek, 15 stycznia 2010, 19:38 |
|
|
|
Przygotowanie do dalszej turystyki . . . tak, tu jest kopalnia wiedzy. Witam Cię i pozdrawiam.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ustyn
|
Tytuł: Re: Kłaniam się wszystkim Forumowiczom. Jestem Maciej z Warszawy Post: środa, 20 stycznia 2010, 07:28 |
|
|
mario33 pisze: PS: Mnie się skojarzył Maciej ze znanego skeczu Ani Mru Mru (jestem Maciej ... Z Zarzecza ? ... nieee, z Zadupia ;) ).
Faktycznie :lol: Taka luźna uwaga he he. Co się tyczy środowych spotkań, bardzo chętnie jak tylko znajdę czas. Teraz to człek zarobiony. Bardzo aktualny jest u mnie temat zmiany motocykla.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
keram
|
Tytuł: Re: Kłaniam się wszystkim Forumowiczom. Jestem Maciej z Warszawy Post: środa, 20 stycznia 2010, 09:44 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |