witam forumowiczów Mam na imię Radek. Jestem na forum od prawie roku, ale nie uczestniczyłem aktywnie... W tym roku sprzedałem armaturę i czekam właśnie na nowego sprzęta.
Przygodę motocyklową rozpocząłem 4 lata temu na VTX 1300 R Motocykl kupiny bezpośrednio po zdanym egzaminie A, bez żadnych jazd próbnych... po prostu podobał mi się bardzo.
Wyjazdy z żoną: - 2007 - Bośnia, Czarnogóra, Chorwacja - dołączyliśmy się do tutejszych RON-a i Młodego GS (wtedy moje moto-doświadczenie wynosiło 3 000 km... :D ) - 2008 - taka sama trasa jak rok wcześniej - zrobiona z przyjaciółmi (Maruder i Dragstar), no i zrobiliśmy świeżo wyasfaltowany Durmitor - 2009 - tym razem z żoną objechaliśmy austriackie Alpy i Dolomity
I właśnie po tej ostatniej podróży zachorowałem na GS-a.
Jednak po jazdach próbnych GS 1200, 800 i 990 Adv R - zdecydowałem się na ten ostatni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość