| Autor |
Wiadomość |
|
izeczka
|
Tytuł: Cześć Wszystkim..:) Post: poniedziałek, 31 maja 2010, 23:34 |
|
|
|
Hej witam wszystkich bardzo serdecznie..:)
Nazywam się Izabela, moje miasto to Białystok..:)
Moja przygoda z motocyklami zaczęła się już jakiś czas temu.. Zaczynałam od MZ RT125, później przesiadłam się na Hondę CBF 500, w tym sezonie zasuwam Suzuki GSR 600.. Jeśli chodzi o podboje krajoznawcze w zeszły sezonie biłam swoje rekordy.. Polska, Litwa, Słowacja, Węgry - Balaton, może i bym dotarłabym do Chorwacji, ale w miedzy czasie, miedzy Słowacją a Węgrami trochę się wywaliłam i popsułam motocykl i musiałam wracać do domu:( ale i tak było fajnie..:D
Pozdrawiam:)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Motorówka
|
Tytuł: Re: Cześć Wszystkim..:) Post: poniedziałek, 31 maja 2010, 23:38 |
|
|
|
cześć Izeczka :D witaj na forum i zamiast o podbojach opowiadać to lepiej chłopakom napisz jaki masz kolor włosów i inne takie :lol: :lol: :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Re: Cześć Wszystkim..:) Post: wtorek, 1 czerwca 2010, 00:47 |
|
|
Motorówka pisze: jaki masz kolor włosów i inne takie :lol: :lol: :lol: a kogo to interesuje?? przecież my mamy już matki, żony, kochanki... nam to właśnie trza Motorówka pisze: o podbojach opowiadać . . . . no dobra, to dżołk taki ofkors... :oops: :D :lol: :mrgreen: jaki Twój stan cywilny Izeczko?? 8) Wiek?? :wink: I takie tam...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
izeczka
|
Tytuł: Re: Cześć Wszystkim..:) Post: wtorek, 1 czerwca 2010, 09:56 |
|
|
|
Aj jakie nieroztropne dziewczę ze mnie..:D Co ja tu wypisuje jakieś bzdury o motocyklach:) , zupełnie nie na temat..:D
Motorówko..:) Kolor włosów powiadasz.. Chmm.. Jeśli chłopaki mieli by zrozumieć to brązowe nie farbowane, oczy niebieskie, wzrost mała.. Na tyle, że potrzeba motocykl obniżać.. Studiuje sobie na 3 roku socjologi..:)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
u-hu
|
Tytuł: Re: Cześć Wszystkim..:) Post: wtorek, 1 czerwca 2010, 10:19 |
|
|
|
faceci tak jak stary windows rozrozniaja tylko 16 kolorow wiec nie ma im co tlumaczyc kolorystyki wlosow :D :D :D witamy na forum ! a slizg chyba nie byl na tyle powazny bo z balatonu do bialego to jednak kawalek drogi ... ale nie martw sie w tym roku chorwacja nigdzie nie uciekla i nadal jest tam gdzie ostatnio
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
izeczka
|
Tytuł: Re: Cześć Wszystkim..:) Post: wtorek, 1 czerwca 2010, 14:47 |
|
|
|
No jakoś strasznie nie było..:) Dziurę w baku (małą) zakleili mi chłopaki mydłem i szarą taśmą, liczniki też przymocowali do kierownicy też szarą taśmą, a klosz zrobili z butelki po wodzie..:D Reszta była w porządku..:D Dojechałam nad Balaton i z powrotem..:D
Chorwację jakieś 3 tygodnie później odwiedziłam, niestety jako plecako-pasażer, moto nie było jeszcze poskładane..:(
Ale w te wakacje obieramy azymut na Rumunię.. Już się ciesze..:D :D :D :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |