| Autor |
Wiadomość |
|
CeeL
|
Tytuł: TARCZA HAMULCOWA DO CL -a Post: piątek, 31 października 2008, 11:32 |
|
Strona WWW: http://www.bmwmotorradgallery.pl
|
|
mam problem :muszę wymienic tylną tarczę hamulcową w moim "autobusie" .problem jest o tyle duży ze BMW w modelach r1200c i cl do roku 2003 montowało z tyłu tarcze pływającą nitowaną do uchwytu tarczy i z biegiem czasu zaczyna to niemożliwie dzwonić.BMW oferuje tylko nowe mocowanie i nową tarcze ktora jest montowana w tych modelach od roku2003-jest również pływająca ale już skręcana i kosztuje ok1200zł. sama tarcze z lukasa mozna dostac juz za 450 ale co z mocowaniem??macie jakies pomysly ,doswiadczenie lub kontakty lepsze od moich??
będę wdzięczny
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Mario
|
Tytuł: Post: piątek, 31 października 2008, 16:09 |
|
|
|
Wszytko zalezy czy nie masz wybitych juz otworow, nieraz sie uda.
Mi to robili w starszym GSXR, i bylo wszytko OK. Jak chcesz dam numer do chlopakow i pogadasz, w tym ze trzeba bylo by pomierzyc, zobaczyc otwowy, wstawi sie nowe tuleje i moze byc efekt taki sam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rumcyk82
|
Tytuł: Re: TARCZA HAMULCOWA DO CL -a Post: piątek, 25 czerwca 2010, 12:16 |
|
|
CeeL pisze: mam problem :muszę wymienic tylną tarczę hamulcową w moim "autobusie" .problem jest o tyle duży ze BMW w modelach r1200c i cl do roku 2003 montowało z tyłu tarcze pływającą nitowaną do uchwytu tarczy i z biegiem czasu zaczyna to niemożliwie dzwonić.BMW oferuje tylko nowe mocowanie i nową tarcze ktora jest montowana w tych modelach od roku2003-jest również pływająca ale już skręcana i kosztuje ok1200zł. sama tarcze z lukasa mozna dostac juz za 450 ale co z mocowaniem??macie jakies pomysly ,doswiadczenie lub kontakty lepsze od moich?? będę wdzięczny Witam panowie mam taki wlasnie problem wszedzie w sklepach do BMW R1200c jest sama tarcza do tylnego hamulca a jak zdemontowalem kolo to tarcza jest zanitowana do jakiegos kawalka zelastwa jak sobie z tym poradzic z gory dziekuje
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Hellriser
|
Tytuł: Re: TARCZA HAMULCOWA DO CL -a Post: piątek, 25 czerwca 2010, 12:27 |
|
|
rumcyk82 pisze: Witam panowie mam taki wlasnie problem wszedzie w sklepach do BMW R1200c jest sama tarcza do tylnego hamulca a jak zdemontowalem kolo to tarcza jest zanitowana do jakiegos kawalka zelastwa jak sobie z tym poradzic z gory dziekuje Jakieś dzień dobry kto Ty jesteś itp. Na głownej stronie jest powitalnia zapraszamy tam...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rumcyk82
|
Tytuł: Re: TARCZA HAMULCOWA DO CL -a Post: sobota, 26 czerwca 2010, 00:16 |
|
|
|
DZien dobry jestem Grzegora i bardzo przepraszm ale nigdy nie bylem na forum wiec prosze sie nie dziwic
Jest problem i chcialbym go rozwiazac a jesli sa tu mili ludzie to pomoga szczerosci wam dodam pewnie wiecej mnie tu nie bedzie dlatego jesli chcecie to odrazu mnie wywalcie
|
|
| Na górę |
Offline |
 |