Witam,
Kilka słów o mnie...
Imię: Wojtek
Waga: Gruby
Muzyka: Rock
Trunek: Piwko, Piwko
Motocykl: EXC450 '07
Obierane trasy: najczęściej góra popiołów Wilanów, pola Wilanowskie, wzdłuż Wisły do Góry Kalwarii, przez most w GK powrót Siekierkowskim, bywa Strzeniówka i pola pod Maximusem, z uwagi na posiadaną działkę w okolicach Kołbieli - polecam żwirownię (oczywiście w Kołbieli) oraz równie dobry teren w Tarczynie - Suchodół. Bywało się również w Zielonce na poligonie, jednak jedynie na przyczepie. Na kołach z Kabat delikatnie utrudniony dojazd.
Pełnia szczęścia: chlupie mi w butach, na motocyklu już prawie nie ma czystego miejsca a z plecaczka wyciągam termos z herbatką i kanapkę pośrodku nie wiadomo czego.
Czym jeździłem: Chyba klasycznie jak większość zaczynałem od Rometa (silnik od Jawy, 3 biegi, wypas), później DT125R obecnie pomarańcz.
Co robiłem jak mnie nie było na AdvR: głównie forum enduro-adventure, praca praca, piwko piwko.
Umiejętności: Co nieco ogarniam, bez rewelacji, trochę poskaczę, gleba gleba, daje radę...
Czego szukam: Kompanów do jazdy, nowych tras - rekreacyjnie na spokojnie bez napinki.
No to chyba tyle. Skromny, miły, sympatyczny, hetero, nie za PiS.
Jakieś fotki
http://www.bikepics.com/members/czoki/