Kurdę Krzemień nie rób z siebie mnicha. Jestem pewien że byś zmienił zdanie będąc na miejscu. :mrgreen: Obrazek wklejony przez Ciebie, co ma sugerować ? Że pięknych kobiet już nie ma! Czy że na Ibize jeżdżą same silikony (jak dobrze zrobione to nie poznasz) .
Strona WWW: http://www.televisor.pl
Oczywiscie ze są, i pewnie bym zmienił zdanie bo jestem facetem a nie robotem :mrgreen: :mrgreen: Ale chodzi mi o to ze kiedyś kanon pięknej kobiety to był seksapil a teraz to jest jakies mega sztuczne i miedzy uszami pusto. Do samych silikonów nic nie mam :lol:
Bla bla bla kanony piękna, seksapil, sruty pierduty. Jedni wolą damy grubsze inni chudsze a jeszcze inni z wolą panie z fajfusami. Dudi fajny filmik z fajnymi paniami. Chętnie tam z Tobą pojadę sprawdzić czy faktycznie mają tak pusto między ... No niech będzie że uszami ;-))
Panowie nie rozczulajcie się - podobno Półwysep Lipa będzie oferować podobne atrakcje podczas nadchodzącego zlotu :twisted: :twisted: :twisted: Kanny piękna na 100% zostaną wtedy zweryfikowane.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość