|
| Autor |
Wiadomość |
|
Wojtek krk
|
Tytuł: Hi !!! Post: sobota, 4 lutego 2012, 12:44 |
|
|
|
Witam wszystkich. Mam na imię Wojtek,jestem z Krakowa,jeżdżę na TTR 600. Można powiedzieć że jestem świeżakiem w temacie podróżowania na moto,ale można też powiedzieć że off road mam we krwi. To za sprawą miłości do motocykli od tzw.pieluchy. Nie będę wymieniał wszystkich motocykli jakie miałem ale przygodę zaczynałem od Jawy 175 potem CZ 516,kilka kx-ów,dwa Husabergi,KTM itd Po poważnej kontuzji zrobiłem sobie 10 letnią przerwę i przesiadłem się na 4x4. Przygotowanym do podróży autem zrobiłem kilka tripów m.in.: Nordcapp zimą,2 próby (druga udana),powrót przez półwysep Kolski,Karelia itp. Albania,Kosowo,Macedonia. Gruzja,Azerbejdżan Syria,Jordania Rok temu miłość do moto wróciła,nabyłem TTR-kę i jestem. Na razie poznawałem okolicę która z perspektywy moto wydaje się zupełnie inna jak z zamkniętej puszki jaką jest auto.
W razie potrzeby do usług!!!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Golab
|
Tytuł: Re: Hi !!! Post: sobota, 4 lutego 2012, 13:05 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Mirek Swirek
|
Tytuł: Re: Hi !!! Post: sobota, 4 lutego 2012, 14:42 |
|
|
|
Cześć. Lataj, lataj, pucha jest dobra i 4x4, ale nie ma jak motór :) Z TTr-a można zrobić lekkiego advenczera :) Zdrówka.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Orzep
|
Tytuł: Re: Hi !!! Post: sobota, 4 lutego 2012, 15:10 |
|
Strona WWW: http://teamleszcze.com
|