| Autor |
Wiadomość |
|
tomek69
|
Tytuł: Witam serdecznie ! Post: wtorek, 14 lutego 2012, 20:50 |
|
|
|
Witam futrzanie ale i ciepło, wszystkie FORUMOWICZKI i FORUMOIWICZÓW
Mam na imię Tomek i występuję nieopodal Warszawy – uściślając jestem z Kajetan/Nadarzyna ... O okolicznościach przyrody i okolic później ...
Na dzień dzisiejszy jestem przeszczęśliwym posiadaczem pomarańczowego KTM Adventure 990. Dodam, że gorąco szczęśliwym bowiem od listopada 2011. W swojej historii spod 2ch kół uczestniczyłem w kilku już związkach motocyklowych: Jawa 350, MZ 150, Suzuki Bandit 600N, Suzuki DR 800, Suzuki V-strom 1000. Równolegle od pewnego czasu Junak M10, SHL M11, SHL Gazela, WSK 125 w worku – ale to już inna bajka ...
Zrobiłem parę wyjazdów po europie ... raczej tej bliskiej. Bułgaria jest bliska? No i oczywista POLANDA ... dużo POLANDA ... nie gardziłem jazdami w około trzepaka. Kadencja BIGa w szczególności sprzyjała temu zajęciu. I chyba od tej pory ściąga mnie z drogi ... Po nim nastał V-strom ale tylko raz zjechałem i postanowiłem nie brać jeńców i kupić coś co jest do tego w 100% zaprojektowane. Moim zdaniem wybór był oczywisty – KTM Adventure 990 oczywiście pomarańczowy.
Jeszcze raz witam WSZYSTKICH i załączam pozdrowienia !
Tomek vel tomek69
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jaca1
|
Tytuł: Re: Witam serdecznie ! Post: środa, 15 lutego 2012, 09:52 |
|
|
|
WITAJ Tomek!! Masz świetny motocykl,i chociaż sam dosiadam BMW,doceniam klasę innych motocykli.W końcu BMW to nie pępek świata jak wielu uważa. :roll: Ładnie się przywitałeś,wyświetleń było 23 a NIKT nie miał ochoty Cię POWITAĆ? DLACZEGO? :shock:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Orzep
|
Tytuł: Re: Witam serdecznie ! Post: środa, 15 lutego 2012, 12:16 |
|
Strona WWW: http://teamleszcze.com
|
|
Powiatal...Pomaranczowych waryjatóf "tu" nie brakuje, wiec bedziesz mial z kim pole orac i "udowadniac" wyzszosc pomaranczy nad szchownica :mrgreen:
Pozdro Orzep
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ex1
|
Tytuł: Re: Witam serdecznie ! Post: środa, 15 lutego 2012, 12:46 |
|
|
|
cześc Tomek, i ja Cię witam
jak napisał Orzep pomarańczy nie brakuje :) a myślę że przybywać będzie
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
irokez
|
Tytuł: Re: Witam serdecznie ! Post: środa, 15 lutego 2012, 16:42 |
|
|
|
sie ma blisko masz Strzeniówę, fajne lasy to i latanko będzie fajne do zo w błocie
|
|
| Na górę |
Offline |
 |