| Autor |
Wiadomość |
|
niedi
|
Tytuł: Wydech Laser ProDuro od AT zamienię na oryginalny Post: piątek, 23 marca 2012, 21:27 |
|
|
Jak w temacie, koledze zależy na cichym wydechu, więc w grę wchodzi zamiana, pewnie z jakąś tam małą dopłatą. Lokalizacja- wawa Szczegóły na priv. [ img ]
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Mirek Swirek
|
Tytuł: Re: Wydech Laser ProDuro od AT zamienię na oryginalny Post: sobota, 24 marca 2012, 00:28 |
|
|
|
Słaba argumentajca, Produro jest za cichy. Długo nie będziesz szukał chętnego. Wrzuciłem linka na forum Xrv.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Wolo
|
Tytuł: Re: Wydech Laser ProDuro od AT zamienię na oryginalny Post: sobota, 24 marca 2012, 09:06 |
|
|
|
Jestem zainteresowany, znaczy kolega jest, ale nie ma tu konta- proszę o szczegóły na PW.
Na zdjęciu jest chyba 04, on ma 07A, czy wydechy są takie same? Wie ktoś?
Pozdrawiam serdecznie
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danek-dr
|
Tytuł: Re: Wydech Laser ProDuro od AT zamienię na oryginalny Post: sobota, 24 marca 2012, 11:55 |
|
|
Mirek Swirek pisze: Słaba argumentajca, Produro jest za cichy. Długo nie będziesz szukał chętnego. Wrzuciłem linka na forum Xrv. ProDuro wychodził (i wychodzi chyba jeszcze) w dwóch wersjach. Sport i legal. Wiadomo który jest cichszy. Miałem legal w xtz był bardzo ok.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Mirek Swirek
|
Tytuł: Re: Wydech Laser ProDuro od AT zamienię na oryginalny Post: niedziela, 25 marca 2012, 19:12 |
|
|
|
Danek pełna zgoda. Ja też mam legal i kolga również, jest aż za cichy. Co do samej puszki to napewno pasuje, ale rura z kolektora do samej puszki wątpie. Trzeba bedzie co dorobić jakie rułkie.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |