Mam do sprzedania bardzo zadbanego KTM-a 125exc z 2002 roku. Kupiłem go zaraz po remoncie i nie przejeździłem nawet 2 zbiorników paliwa. Kupiłem na próbę żeby się przekonać czy kręcą mnie dwusuwy. Tak jak myślałem nie kręcą. To nie na mój starczy temperament :mrgreen: Cena 7000zł (sam kupiłem drożej oczywiście)
[ img ]Kupiłem od fanatyka, bo jak nazwać kolesia, który już jakiś czas po sprzedaży, dzwoni żeby się upewnic czy wymieniłem filtr powietrza, czy używam własciwego oleju itd. :mrgreen:
Zacytuję jego ogłoszeniw sprzed 6 miesięcy:
Cytuj:
Mam na sprzedaż wspaniały motocykl KTM EXC 125.
Motor pochodzi z 03 roku (prod 02, model 03), kupiony w Polsce.
Motor używany amatorsko. KTM posiada papiery, jest zarejestrowany na A1 i opłacony, ma ważny przegląd. Kat jest moim oczkiem w głowie, nigdy nie oszczędzałem na nim pieniędzy.
Jeżdżony tylko na najlepszych olejach (motul 800, ipone samurai Racing) i zawsze składany na częściach najwyższej jakości.
Motor myty i smarowany (łańcuch itp.) co jazdę. Filtr prany i nasączany olejem BelRay oam air filter również co jazdę.
Motor ma założony nowy tłok (0mth) 2 selekcji, generalka odbyła się 4mth temu.
W skład remontu wchodziły m.in.:
-Nowe łożyska silnikowe
-Nowa korba wossner
-Nowe łożyska wału ORYGINAŁ
-Nowe uszczelki OMP
-Nowe uszczelniacze wału PROX
-Nowe sprężyny sprzęgła
-masa innych rzeczy
wszystkie stare części posiadam i daję do wglądu
to tyle jeśli chodzi o silnik, teraz o ogólny stan techniczny:
-nowa pompka przedniego hamulca
-piaskowanie + cynkowanie dyfuzora
-nowe dysze do gaźnika , dokładam stare
-regeneracja przedniego zawieszenia
-nowa regulacja lag
-nowe szprychy w tylnym kole
-nowe tulejki zaworu wydechowego
-nowe łożyska dźwigni hamulca
-tulejka wałka zdawczego (za przednią zębatką)
-opony stan jak na foto
-łańcuch ring DID X-RING 520 + zębatki JT. Stan bdb !
-klocki tył bdb, przód db
-kuuupe innych rzeczy, jak ktoś jest zainteresowany to więcej info nt motoru podam przez telefon.
Motor ma sporo dodatków tuningowych m.in.:
-Bib Mouse w przednim kole
-Układ wydechowy (dyf doma, końcówka ktm Racing z katalogu power parts)
-Antypoślizgowe siedzenie FMF (z grafiką fmf zgodną z plastikami<patrz zdjęcia poniżej>)
-odpowietrzniki lag
-kierownica FAT bar 28mm reikon oryginał, a nie dziadostwo za 200zł
-gąbka kierownicy phs acerbis(mała)
-tylna tarcza błotna.
Pewnie zapomniałem o jakiś rzeczach, więc proszę pytać
UWAGA :
Do motoru dokładam to co na zdjęciu czyli :
-3 komplety plastików ! ( wszystkie oryginały KTM, oprócz tych czarnych w worku bo już ich nie mam)
-tylna lampa oryginalna, wraz z kierunkami
-2 kierunki do przodu (instalacja jest, wystarczy podpiąć)
-plastik tylnej lampy nowy, bez klosza
-Oryginalne handbary
-KOMPLET nowych uszczelek (warte 190zł) + kilka, które mi zostały z poprzedniego kompletu
+ nie ma na foto, ale 2gi filtr powietrza.
Podana na aukcji cena jest do negocjacji oczywiście,ale proszę nie dzwonić z tekstami „ daję 6 i jutro przyjeżdżam” Od razu mówię – motoru nie oddam za grosze, wsadziłem w niego tyle pieniędzy ,serca, że naprawdę, kolejne sezony oprócz czynności eksploatacyjnych mamy z głowy jeżeli chodzi o naprawy
Aha, najważniejsze – oczywiście zapraszam na oględziny i jazdę próbną, ale nie udostępniam motocykla do przejażdżki bez pieniędzy w ręku, więc jeśli ktoś ma w planie tylko przejażdżkę bo to było jego marzeniem, od razu mówię – nie(za dużo jest sytuacji w tego typu motocyklach, że na jeździe próbnej motory są kradzione.
Zapraszam gorąco na oględziny z mechanikami, lakiernikami, blacharzami, hydraulikami, stolarzami czy innymi fachowcami, na życzenie klienta mogę rozebrać motor co do jednej śrubki by pokazać co w nim siedzi. W motorze nie ma lipy, więc jeśli tylko ktoś ma taką ochotę to drobna opłata+uszczelki i mogę rozkręcić motor w drobny mak, oczywiście jakby ktoś chciał ściągnąć dyfuzor- nie ma problemu.
Również mogę udostępnić zdjęcia z remontu i wymian w motorze.
Jeżeli uważasz, że cena jest zbyt wysoka to przewin stronę do góry i przeczytaj jeszcze raz opis,
Na razie nie wystawiam na Allegro, bo nie lubię tam sprzedawać motocykli. Za dużo telefonów, podejrzliwych pytań itd.
Wy to co innego :mrgreen: louisophone: 603 siedemsiedemsiedem 556, louisomail: louis(małpa)louis.net.pl lub PW