Witajcie,
Nadeszła chwila w której zdecydowałem się na sprzedaż motocykla (czas na zmiany). BMW G650 Xcountry ABS 2008 r. (model 2009)
Link do artykułu o modelach G650 X[ img ][ img ]Motor został zakupiony w listopadzie 2008 roku przez moją żonę i to ona miała nim jeździć ale po roku użytkowania stwierdziła że to nie dla niej (kilka niemiłych incydentów na drodze). Ja użytkuję go od sezonu 2010 i na tą chwilę przejechane jest 10.500 km i przebieg nadal rośnie.
[ img ]W 2010 roku miałem na motocyklu wypadek w czasie którego uszkodzeniu uległa lewa strona motocykla, naprawa została przeprowadzona w serwisie BMW Fus na ul Ostrobramskiej. Zostały wymienione wszystkie uszkodzone części na nowe (likwidacja szkody w Allianz). Motor jeżdżony głównie po asfalcie, byłem łącznie 2 razy w terenie na krótkich wypadach z kolegami z forum.
Motor był serwisowany w Fus, Inchape, u Pretora. Ostatni przegląd był robiony w Kosamotocykle. Ostatnio wymieniane były filtry, olej, płyn hamulcowy, płyn w chłodnicy.
Z dodatków zainstalowane są:
- stelaż H&B
[ img ][ img ]- grzane manetki Oxford Hot grip
[ img ]- oliwiarkę do łańcucha V Oila Motooiler
[ img ]- stelarz SW-Motech i płyta pod kufer Kappa 42L (nie mam zdjęcia kufer dodaję do motocykla)
- akcesoryjna szyba BMW
[ img ]Opony Metzeler Tourance jeżdżone od nowości, do końca sezonu spokojnie wystarczą,
[ img ][ img ]akumulator wymieniony 2 lata temu, w zimie doładowywany motor pali od pierwszego razu.
Zamontowany jest alarm, komplet kluczyków, przegląd do 2014 roku. Motocykl ubezpieczony.
Zapraszam do kupna jest to bardzo fajny motor dla kobiety jak i początkującego motocyklisty (stary wyjadacz też będzie czerpał dużo radości z jazdy). Idealny do miasta, jak i lekki teren.
Cena jaka mnie interesuje to 17.500. (oczywiście do negocjacji) Motor można oglądać w Warszawie. Telefon kontaktowy 501 sto pięćdziesiąt siedem 615