Dzisiaj jest czwartek, 3 września 2026, 16:16

Autor Wiadomość
 Tytuł: KTM 530
Zadomowiony na dobre

Strona WWW: http://www.dzwieknaplanie.com
Chyba oszalałem w środku sezonu ... sprzedam, chętniej niż zamienię ( z dopłatą raczej nie moją ) moją wychuchaną 530 na 690 lub LC4 ( może być ten klonkier ADV ) tylko świeże sztuki :)
Moja 530 jest z Vat , jestem jej "pierwszym" , ma za sobą remont 165 mh ( wszystko zmienione i do wglądu ) teraz może z 80 po remoncie .
Chcę pozbyć się wszystkiego : kół supermoto z dodatkowym napędem , kilku ( trzech ) kpl. plastików , zbornik oryg. i 13 l , półki od factory , kierownica Renthal TWINWALL , płyta alu , zapasowy dekiel sprzęgła , motocykl mega zadbany , oczko w głowie , nowa tarcza przód i sprzęgło ( całe nowe 2 tysie temu ) będę tu dopisywał ew. to co przyjdzie mi do głowy . W pudle jest cylinder ( wystarczy zrobić nicasil bądz sprzedać by ktoś z 450 zrobił sobie 530-kę . wał jest OK ale ja zmieniłem profilaktycznie ) na cały remont wraz z dokumentacją co się stało są foty , motocykl jest z 2007 , model 2008 . Oczywiście zawieszenie , łożyska i wszystko już kilka razy zmieniane , mam trochę nowych zębatek itd.
To że nagle teraz chcę się jej pozbyć , mimo iż zakładałem że polatam nią już do końca ( mojego ) to zwykłe świństwo z mojej strony ... ale co mam zrobić . Ktoś kto ją kupi będzie miał fuksa , bo motocykl jest mega zadbany i to przypadek że teraz chcę się go pozbyć ... zabiorę z niego po jezdzie próbnej: sprężyny ( dam nie zmęczone oryginalne i mussy )
Może pomyślicie że oszalałem , ale koła SM nowe z oryg oponami zab tarczą p. i adapterem , zęb tył. przód i łańcuchem , normalna cena 4 tyś
Zbiornik 13 l min 500
wał cylinder ... 1000
plastiki ???
Opony : mogą być nowe , mogą być te na których aktualnie będzie :lol:
Są klucze i wszystkie ksążeczki , błotnik z lampą
A zapomniał bym ... jest piękny Acrapovic ( nowy kevlarowy koniec , bo uszkodziłem stary lekko ) , jest też oryginał bez skazy ... 1500
Jest oryg poszycie kanapy ... zmieniłem na POWER PARTS
Podniesiona kiera ( ale może być zwykła )
Ale żeby nie było 20 000 i nic mniej , jeżeli ze wszystkim ...ale z Vat :wink:
Jak ktoś szuka fajnej mocnej , zadbanej i wypasionej fury zapraszam , " leszczy " spuszczam na drzewo :lol: Jazda próbna tylko po wpłaceniu pełnej kwoty ... a i po ten motocykl zapraszam nawet ze " szwagrem " :D
Jeszcze na Allegro jej nie wrzucam , więc kontakt przez priva .[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
To z poniedziałku :)

Tytuł: Re: KTM 530
Zadomowiony na dobre

Sprzedane :lol:

Zadomowiony na dobre

Gratulacje!

Za taka cene nie ma sie co dziwic, bo okazja to malo powiedziane. Zwlaszcza jak z vatem.
Co w to miejsce bedzie?

Zadomowiony na dobre

Wiem że to okazja :D ale zamiast się bujać pół roku ... jedzie six days 300 -ka , koniec z pedałerą wracam do prawdziwego enduro ... po latach . Lekki motocykl zmotywował mnie do zbicia wagi 13 kilo w dół :lol: