|
WR 250 F zarejestrowany i ubezpieczony OC i zielona karta , oraz przegląd do czerwca 2013 . WR-ka jest w oryginale ( fabryczny nie grzebany silnik , oryginalne plastiki ) , przejechane nie cały tysiak km na liczniku . Stan b.dobry bez hosztaplerki i kowalstwa artystycznego, rok 2002 , palony z kopajki , wersja 41 KM , bez najmniejszego wkładu żeby dalej jeździć . Akcesoryjny wydech z kolektorem LeoVince X3 , handbary , osłony ramy ( nowe do zamontowania ) , na oponach przejechane 250 km Michelin Enduro Competicion . Zawieszeniowo i mechanicznie bije na łeb EXC 400 , tak dla porównania , super zwinny lekki sprzęt , który sprawdza się w każdych warunkach i terenie , odpalanie banalnie proste , pali od strzała ( czy na zimno , czy też na ciepło ) Nie posiadam obecnie zasobów finansowych na zakup czwartego motocykla , znalazłem coś interesującego mnie od dłuższego czasu . Rozważę również sprzedaż mojej XRV Rally , lub FireBlade 924 RR w malowaniu Repsola z przebiegiem 9700 km . Cena na forum 11200 zł , nie interesuje mnie zamiana . Tel. 502 601 6 cztery dwa . Fotki wyślę na maila , nie posiadam uprawnień do ich zamiszczenia tutaj .
|