|
| Autor |
Wiadomość |
|
gompka
|
Tytuł: [S] mało motocyklowo,ale zawsze jakiś pojazd - SKODA OCTAVIA Post: czwartek, 13 września 2012, 20:52 |
|
|
|
jak w temacie - mam do sprzedania moją Octavię wersja Ambiente, rocznik 2007 jestem pierwszym właścicielem od nowości, kupiona u Bednarka w Łodzi silnik 1,9tdi 105km, skrzynia manual przebieg około 160.000km kolor - beż cappuccino (chyba tak to się pisze) jako jedyna w Polsce - powypadkowa... miałem stłuczkę tej zimy i wymieniono lampy, błotnik, maskę, pas przedni i zderzak. Stłuczka nie była z mojej winy, więc wszystko naprawiono na nowych częściach z OC sprawcy ze spraw serwisowych - regularnie wymieniam olej i tyle rok temu wymieniłem turbinę i to tyle, co mogę o niej powiedzieć co do ceny - 31.500pln, oczywiście do negocjacji, przecież żyjemy w Polsce więcej szczegółów i fotki - na telefon 509pięćzero5siedem89
na forum rzadko zaglądam, więc proszę jednak o kontakt telefoniczny
pozdrawiam gompka
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gompka
|
Tytuł: Re: [S] mało motocyklowo,ale zawsze jakiś pojazd - SKODA OCT Post: środa, 16 stycznia 2013, 17:30 |
|
|
|
temat zapomniany, ale wraca i to PILNIE zmiany,jakie nastąpiły od września:
przebieg - 173.000km + świeżo po gigantycznym przeglądzie - wymieniony rozrząd, dwumasa, olej, filtry i... silnik :roll: przyczyna prosta - w starym korba wyszła bokiem, bo pękł tłok, więc wymieniłem cały silnik na inny o przebiegu ca.100.000km nie sam słupek, ale kompletny silnik z wtryskami, turbiną i resztą osprzętu
a teraz mnie przycisnęło finansowo i muszę pożegnać Zdenkę
cena też się zmienia - 27.000pln all in
kontakt ten sam:50dziewięć05zerosiedem89 lub 5zerodwa299pięćtrzy5
|
|
| Na górę |
Offline |
 |