hejkum,
bede mial na sprzedaz kacika, rok 2002, 2T EXC;
motocykl byl zarejestrowany w warszawie, ja nie zrobilem przegladu i nie przerejestrowalem go - ale papiery wszystkie sa - karta pojazdu, stare tablice z wawy, itp + mam wykupione ubezpieczenie nowe OC;
motocykl pali, jezdzi, skacze i wywija;
plusy:
+ 2T
+ pomaranczowy
minusy:
- predkosciomierz czasami swieci, czasami nie - nie wnikalem, nie uzywalem
- tylni blotnik odrobine pekniety w jednym miejscu; nic nie lata, nie drzy, nie lomocze - ale male pekniecie jest
- zauwazylem mala dziurke przy spawie w dyfuzorze przy motocyklu; dyfuzory mam dwa - jak jeden oddany na spawanie/prostowanie - to jezdze na drugim.. i tak w kolo macieju;
- male luzy na lozyskach kol - mam dwa nowe lozyska na jedno kolo + jedno nowe lozysko na drugie kolo
- zerwalem wlasnie przewod od sprzegla - zamowie nowy
- nie wiem kiedy dokladnie wymieniany byl tlok, wiec pewnie trzeba by tam zajrzec chocby z przyzwoitosci;
- brak jednej zapinki do pokrywy filtra; nie mniej pokrywa sie trzyma dobrze i mozna ganiac;
to prosty motocykl wiec i chyba wiecej widocznych minusow brak; ale mechanikiem nie jestem, a wrecz mechanicznym abnegatem - jakis specu moze cos wypatrzy, wyczyta wiecej;
motocykl ma zalozona narzedziowke z tylu, podwyzszenie kierownicy home made, manetki gabkowe - i tyle z luksusow; w cenie drugi dyfuzor, olej do 2T, lozyska do kol, co wspomnialem, drugi filtr powietrza (stary, zakurzony - ale jako back up jest);
sprzedaje bo: kombinowalem z podwyzszeniami kierownicy, pivotami, itp - ni diabla; przy moich 190cm nie moge znalezc sie na tym moto - nie wygodnie, nie czuje co sie dzieje z maszyna; podobno niektorzy wysocy daja rade; ja sie poddaje;
cena minimalna, zimowa, itd : 5200pln;
[ img ][ img ][ img ]wystawiam tutaj i tylko tutaj, az dostane wezyk do sprzegla; jak zrobie - to allegro;
hej,
ho
!