| Autor |
Wiadomość |
|
JacekJ
|
Tytuł: Cześć z Lublina. Post: czwartek, 17 stycznia 2013, 15:42 |
|
|
|
Mam na imię Jacek, mieszkam w Lublinie. Od zeszłego roku jeżdżę BMW F650. Dopiero zaczynam, ale plany są duże. Co wyjdzie, zobaczymy.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Scareguy
|
Tytuł: Re: Cześć z Lublina. Post: czwartek, 17 stycznia 2013, 15:49 |
|
Strona WWW: http://koniecznafizjoterapia.pl/
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Golab
|
Tytuł: Re: Cześć z Lublina. Post: czwartek, 17 stycznia 2013, 16:10 |
|
|
|
Plany są po to żeby je realizować:)! Powitał
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Orzep
|
Tytuł: Re: Cześć z Lublina. Post: czwartek, 17 stycznia 2013, 16:14 |
|
Strona WWW: http://teamleszcze.com
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Golab
|
Tytuł: Re: Cześć z Lublina. Post: czwartek, 17 stycznia 2013, 16:53 |
|
|
|
HA HA pierwszy przed Orzepem :)!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
AndrzejB
|
Tytuł: Re: Cześć z Lublina. Post: czwartek, 17 stycznia 2013, 17:15 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Scareguy
|
Tytuł: Re: Cześć z Lublina. Post: czwartek, 17 stycznia 2013, 17:32 |
|
Strona WWW: http://koniecznafizjoterapia.pl/
|
Golab pisze: HA HA pierwszy przed Orzepem :)! orzep traci wyczucie :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Mirek Swirek
|
Tytuł: Re: Cześć z Lublina. Post: czwartek, 17 stycznia 2013, 20:58 |
|
|
|
Cześć Jacek. Przed wyprawą w nieznane warto było by pojeździć chwile po okolicy, co by techniki, wprawy jeździeckiej liznąć. Zajrzyj czasem na forum afrykowe, tam jest banda lubelska. Jak już tam będziesz to zobaczysz gdzie i jak jeździmy tymi naszymi klockami. Cóż... Do zobaczenia w sezonie.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Orzep
|
Tytuł: Re: Cześć z Lublina. Post: czwartek, 17 stycznia 2013, 21:57 |
|
Strona WWW: http://teamleszcze.com
|
Scareguy pisze: orzep traci wyczucie :lol: ...refleks już nie ten, a i sikać zaczynam z przerwami ! :P Mirek Swirek pisze: Zajrzyj czasem na forum afrykowe ...i wbij się odrazu w wątek: "Dlaczego lubię BMW" :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
JacekJ
|
Tytuł: Re: Cześć z Lublina. Post: piątek, 18 stycznia 2013, 16:27 |
|
|
Mirek Swirek pisze: Cześć Jacek. Przed wyprawą w nieznane warto było by pojeździć chwile po okolicy, co by techniki, wprawy jeździeckiej liznąć. Zajrzyj czasem na forum afrykowe, tam jest banda lubelska. Jak już tam będziesz to zobaczysz gdzie i jak jeździmy tymi naszymi klockami. Cóż... Do zobaczenia w sezonie. Spoko, dzięki za przestrogę, trochę jeździłem już, a poza tym od razu w marcu i kwietniu idę na kursy doszkalające offroad i szosa. Zanim kupiłem motor poczytałem wszystkie podstawowe pozycje, a potem ćwiczyłem na placu i w jeździe. Podchodzę do tego kompleksowo żeby zminimalizować ryzyko i mieć zarazem frajdę. Na pewno się spotkamy, to pogadamy.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Mirek Swirek
|
Tytuł: Re: Cześć z Lublina. Post: sobota, 19 stycznia 2013, 00:42 |
|
|
JacekJ pisze: Mirek Swirek pisze: Cześć Jacek. Przed wyprawą w nieznane warto było by pojeździć chwile po okolicy, co by techniki, wprawy jeździeckiej liznąć. Zajrzyj czasem na forum afrykowe, tam jest banda lubelska. Jak już tam będziesz to zobaczysz gdzie i jak jeździmy tymi naszymi klockami. Cóż... Do zobaczenia w sezonie. Spoko, dzięki za przestrogę, trochę jeździłem już, a poza tym od razu w marcu i kwietniu idę na kursy doszkalające offroad i szosa. Zanim kupiłem motor poczytałem wszystkie podstawowe pozycje, a potem ćwiczyłem na placu i w jeździe. Podchodzę do tego kompleksowo żeby zminimalizować ryzyko i mieć zarazem frajdę. Na pewno się spotkamy, to pogadamy. Widze że konkretnie podchodzisz do tematu. Sam chętnie wybrał bym się na kurs offroad, choć V-ką w teren to nie bardzo, a singla juz nie mam niestety... Co do wypraw zaś, to wszystko przed Tobą. Ja nie jestem jakimś obierzyświato-objeżdżaczem-crossowcem, ale wiem, że każda przygoda smakuje inaczej. Ryzyko da sie zminimalizować, a z kolejnych gleb będziesz śmiał się z czasem, bo są nieuniknione :) Oby gnaty były całe, a dalej to już ubaw po pachi :D Zdrówka.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
JacekJ
|
Tytuł: Re: Cześć z Lublina. Post: sobota, 19 stycznia 2013, 11:24 |
|
|
Mirek Swirek pisze: Widze że konkretnie podchodzisz do tematu. Sam chętnie wybrał bym się na kurs offroad, choć V-ką w teren to nie bardzo, a singla juz nie mam niestety... Co do wypraw zaś, to wszystko przed Tobą. Ja nie jestem jakimś obierzyświato-objeżdżaczem-crossowcem, ale wiem, że każda przygoda smakuje inaczej. Ryzyko da sie zminimalizować, a z kolejnych gleb będziesz śmiał się z czasem, bo są nieuniknione :) Oby gnaty były całe, a dalej to już ubaw po pachi :D Zdrówka. Jeśli o mnie chodzi, to nie nastawiam się na typowy cross bynajmniej. Raczej asfalt i szutry, gdzie się da. Chcę jednak poćwiczyć technikę w każdym terenie. Zapisałem się m.in. na kurs offroad w Krakowie. Koszt 500 zł za dwa dni (bez noclegów) na ich sprzęcie. To dobra oferta, a umiejętności się przydadzą. Jeśli chcesz, to się przyłącz.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |