| Autor |
Wiadomość |
|
mirek-PD
|
Tytuł: Enduro inne podejście :) Post: czwartek, 10 stycznia 2013, 11:50 |
|
|
W związku że zimno za oknem jeżdżę teraz więcej na Enduro MTB, wbrew pozorom to też ekstra zabawa i ma kilka plusów, jest praktycznie wszędzie na legalu, pracuje się nad kondycją na sezon moto, można schudnąć parę kilo i przygotować się na wakacyjne porcje browaru, przeżycia i widoki podobne jak przy moto-enduro :) Fajny film znalazłem rodzimej produkcji, może komuś się spodoba - polecam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
maher
|
Tytuł: Re: Enduro inne podejście :) Post: czwartek, 10 stycznia 2013, 13:31 |
|
|
|
Fajna sprawa szacun dla kierowców!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
arecki37
|
Tytuł: Re: Enduro inne podejście :) Post: czwartek, 10 stycznia 2013, 14:07 |
|
|
|
świetna sprawa , też latam od czasu do czasu co prawda bardziej all moutain , traski po 30-60km , można powiedzieć w okół komina , w wolne dni od pracy po 90-120km . Mirek jeździsz po zmroku ? jakiego oświetlenia używasz ? ja obecnie Roxim RX5 ale jestem średnio zadowolony ...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Yachu
|
Tytuł: Re: Enduro inne podejście :) Post: czwartek, 10 stycznia 2013, 20:34 |
|
|
|
Super Chłopaki. Przyjemnie dla ucha i oka!!!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
marek_spectra
|
Tytuł: Re: Enduro inne podejście :) Post: czwartek, 10 stycznia 2013, 20:59 |
|
Strona WWW: http://www.etmp.pl
|
|
1.30 - widok z mojego okna :lol: sa plusy mieszkania na "zadupiu " :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rrolek
|
Tytuł: Re: Enduro inne podejście :) Post: czwartek, 10 stycznia 2013, 22:19 |
|
|
|
Witam
Film pełna profeska. Znów w brodę sobie pluję, że jesienią beskid mi nie wypalił. W naszych górach nie byłem już dobre 9 lat i widoczne na filmie, wyjeżdżone ścieżki ją dla mnie zaskoczeniem. Przypomina to trochę "ścieżki" znane z Banatu. Ważne, że chłopaki dobrze się bawią. Więcej, zazdroszczę.
Pozdrawiam rr
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
radeksa
|
Tytuł: Re: Enduro inne podejście :) Post: piątek, 11 stycznia 2013, 09:28 |
|
|
marek_spectra pisze: 1.30 - widok z mojego okna :lol: sa plusy mieszkania na "zadupiu " :lol: He he, to ja mam pewnie widok na Twoje okna, bo mieszkam właśnie pod tym szczytem 716m :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mirek-PD
|
Tytuł: Re: Enduro inne podejście :) Post: piątek, 11 stycznia 2013, 11:09 |
|
|
arecki37 pisze: ... Mirek jeździsz po zmroku ? jakiego oświetlenia używasz ? ja obecnie Roxim RX5 ale jestem średnio zadowolony ... żebym jakoś mega po zmroku jeździł to nie bardzo - używałem czołówki i tyle, choć ostatnio myślałem o jakiś ledach. Po prostu raczej wolę jeździć dla widoków i noc mnie nie ciągnie jakoś mocno. Tu mój filmik z 6 stycznia z wyjazdu z kumplami w Ruawy Janowickie, niestety deszcz często rozmazywał obraz na kamerce A odnośnie filmów "profesjonalnych" to ten uważam za jeden z lepszych (ale niestety nie mój):
Ostatnio zmieniony piątek, 11 stycznia 2013, 11:45 przez mirek-PD, łącznie zmieniany 1 raz.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jac
|
Tytuł: Re: Enduro inne podejście :) Post: piątek, 11 stycznia 2013, 11:23 |
|
|
|
Super film i muzyka też miła. A chłopaki dają, aż miło popatrzeć. Że też im się tak kręcić tymi rowerami chce, zamiast przed telewizorem serial oglądać :shock: 8) Jac
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
maciejś
|
Tytuł: Re: Enduro inne podejście :) Post: piątek, 11 stycznia 2013, 11:35 |
|
|
Bardzo fajne, aż chce się jeździć rowerem :D Zobaczcie Panowie jak dobrze zrealizowany film działa pobudzająco :lol: A zobaczcie to w innym temacie ale po tej zapowiedzi chcę zobaczyć film na nowo :lol: http://www.youtube.com/watch?v=wiYWYawiqgkPodstawa to dobry montaż :wink:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
jendrekGS
|
Tytuł: Re: Enduro inne podejście :) Post: piątek, 11 stycznia 2013, 16:38 |
|
|
|
Film zarąbisty. Bardzo dużo ujęć robionych z tak zwanego slidera (metrowa szyna na statywie po której wolno i bardzo płynnie porusza się kamera) to niesamowicie uatrakcyjnia ujęcia. Dobra kamera, tu do filmowania użyto lustrzanki kręcącej w HD. Do tego dobry montaż pod muzykę i efekt miodzio. Też jestem pod wrażeniem. Ps. Jak tu się nie pochwalić że jeden z tych chłopaków (blondyn) Mariusz, to mój sąsiad. 300m ode mnie.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
marek_spectra
|
Tytuł: Re: Enduro inne podejście :) Post: piątek, 11 stycznia 2013, 17:18 |
|
Strona WWW: http://www.etmp.pl
|
Przyznaję że od wielu już lat zaglądam na stronę autorów pierwszego filmiku, co prawda rowery są mi zupełnie obce ale..., no właśnie zobaczcie sami: http://www.enduroriderz.pl/
|
|
| Na górę |
Offline |
 |