|
| Autor |
Wiadomość |
|
Ged
|
Tytuł: [S] DL 650, 2012, czarny, ok. 12,6K, Piaseczno Post: czwartek, 4 kwietnia 2013, 21:24 |
|
|
Do sprzedania: DL 650 ABS, L2, rok prod. 2012 przebieg 12.600 km cena (i opcje osprzętu): do dyskusji - 27 KPLN centralka stelaże pod kufry (kufry GIVI 3 do dyskusji) deflektor gmole osłona silnika metal folia ochronna na zbiorniku paliwa Bezpośrednio po kolejnym przeglądzie po 12.000 km w ASO w Piasecznie. Bez usterek, szlif w zeszłym roku (moja złamana noga, moto przeszlifowane) naprawiony bez śladu na nowe części z ubezpieczenia (dekiel, szyba itp...). Teraz tylko nowe przytarcie na gmolu i handbarze (po łagodnej glebie na trawie z błotkiem). Poza tym stan igła. Do obejrzenia w dowolnym momencie Piasecznie, w moim garażu. Zdjecia (mogę podesłać na priv inne, ale w sumie wygląd fabryczny z osprzętem pełnym, bez przeróbek i pisanek): http://kupuzywane.moto.onet.pl/suzuki-d ... 76157.html (ogłoszenie M3576157 na otomoto) MW
Ostatnio zmieniony środa, 10 kwietnia 2013, 21:44 przez Ged, łącznie zmieniany 2 razy.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kazik_szczecin
|
Tytuł: Re: [S] DL 650, 2012, czarny, ok. 12,6K, Piaseczno Post: czwartek, 4 kwietnia 2013, 21:37 |
|
|
|
To nie jest forum
DARMOWEOGŁOSZENIA.pl
przeczytaj regulamin bo chyba nie zarejestrowałeś się tylko po to by sprzedać motocykl ? motocykle wystawiane muszą mieć poświadczenie osób z forum - czy ktoś poświadczy za sprzęta ?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ged
|
Tytuł: Re: [S] DL 650, 2012, czarny, ok. 12,6K, Piaseczno Post: czwartek, 4 kwietnia 2013, 22:08 |
|
|
|
Zarejestrowałem się po sugestii kolegi z forum V-stroma, żebym tu poszukał info na temat GSa, (z pewnością zresztą kilka osób stamtąd jest też na tym forum) - "MaciejW".
Skoro jest dział giełda, a ja mam sprzęt do sprzedania, to zamieściłem, nie uważam, żebym komukolwiek tym uchybił, a i system tego nie ograniczył. Nie handluję motocyklami, a jedynie wymieniam swój na inny. Co w tym złego? Wlazłem komuś do ogródka? Sprzęt jest do dokładnego sprawdzenia w ASO o 1 km ode mnie w Piasecznie, kto i w jaki sposób miałby jeszcze za niego poświadczyć....że istnieje??
Muszę najpierw przejść przez jakiś "czyściec", żeby móc zamieścić post? Sorry.
Jeżeli chodzi o wątki typowo ADV to jestem mało doświadczony, a dodatkowo rok temu miałem wypadek z paskudnie złamaną nogą, więc jeszcze chwilkę nie poszaleję, co nie zmienia faktu, że jeżdżę i uwielbiam jeździć. Tutaj na razie mogę poczytać o interesujących mnie tematach i z czasem się poudzielać, jak robię na forum DLa.
Ale przynajmniej widzę, że cenzura nie śpi, dobrze wiedzieć.
Pozdrawiam i sorry...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
marcz
|
Tytuł: Re: [S] DL 650, 2012, czarny, ok. 12,6K, Piaseczno Post: czwartek, 4 kwietnia 2013, 22:49 |
|
|
|
kazik nie wiem dlaczego się czepiasz kolegi... Ładnie się przywitał, a regulamin nie zabrania wystawić mu ogoszenia o sprzedaży. Ogłoszenie jest ładnie opisane i wydaje się bez ściemy. Do tego fajny świaży sprzęt, a nie jakaś padaka!
DL fajna maszyna :D pozdr
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ged
|
Tytuł: Re: [S] DL 650, 2012, czarny, ok. 12,6K, Piaseczno Post: piątek, 5 kwietnia 2013, 11:45 |
|
|
|
Dzięki. Dokładnie tak. Kupuję GSa i oddaję prawie nowy sprzęt, absolutnie pewny, serwisowany itp. Zbiegło się z zarejestrowaniem na tym forum, ale serce nie sługa... decyzja była nagła i niekoniecznie rozsądna.
Maciek (Ged)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kazik_szczecin
|
Tytuł: Re: [S] DL 650, 2012, czarny, ok. 12,6K, Piaseczno Post: piątek, 5 kwietnia 2013, 12:10 |
|
|
|
bez spiny - napisałem grzecznie i bez brzydkich wyrazów :D Pzdr.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |