| Autor |
Wiadomość |
|
litwos81
|
Tytuł: Witam wszystkich Post: wtorek, 4 czerwca 2013, 17:06 |
|
Strona WWW: http://www.sps-polska.pl
|
Witam wszystkich serdecznie. Trafiłem na to forum gdyż zmieniłem "sprzęta" oraz upodobania motocyklowe. Wcześniej przejeździłem szlifierami i innymi plastikowymi motocyklami 6 lat. Później stałem się posiadaczem Aprilli RSV1000 a następnie BMW K1200R którym pojeździłem dwa lata. Spodobała mi się pozycja (bardziej wyprostowana), szeroka kierownica itd. Nasz kolega zorganizował niedawno wyjazd naszej grupy www.etyliniarze.pl na jazdy testowe do BMW. No i tam pojeździłem GSami (Nowym GSem, osiemsetką i R1200 GS Adv). No i stałem się posiadaczem właśnie takiego pojazdu. Będę miał na pewno dużo pytań zarówno odnośnie kasku i ubioru jak i o samego "sprzęta". Ale najpierw trochę poczytam a jak nie znajdę odpowiedzi to zapytam. Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Orzep
|
Tytuł: Re: Witam wszystkich Post: wtorek, 4 czerwca 2013, 18:04 |
|
Strona WWW: http://teamleszcze.com
|
|
Hej, hej. Każdy kończy na GSie, tylko niektórzy jeszcze nie dopuszczają tej myśli... Baw się dobrze na forum, bo czasami ubaw jest! :wink: Pozdro Orzep p.s. Też plastikami się tarłem i czasami dalej do nich ciągnie...aha i usuń reklamę interesu, w podpisie - bo nie przystoji! Bawimy się motocyklami, a nie wózkami widłowymi :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
PADRE
|
Tytuł: Re: Witam wszystkich Post: środa, 5 czerwca 2013, 13:09 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
maro71
|
Tytuł: Re: Witam wszystkich Post: środa, 5 czerwca 2013, 13:45 |
|
|
|
witam. jak każdy kończy na gejesie , w morde w życiu na ten złom nie wsiąde :lol: :lol: :lol: :lol: jeszcze raz powitał i pamiętaj moc jet tylko po pomarańczowej stronie
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Acent
|
Tytuł: Re: Witam wszystkich Post: środa, 5 czerwca 2013, 14:06 |
|
|
maro71 pisze: witam. jak każdy kończy na gejesie , w morde w życiu na ten złom nie wsiąde :lol: :lol: :lol: :lol: jeszcze raz powitał i pamiętaj moc jet tylko po pomarańczowej stronie Witaj! Jak sobie kiedyś kupie KTM-a( a coraz mniej mnie w plecach łupie) to od razu przemaluje na zielono.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Re: Witam wszystkich Post: środa, 5 czerwca 2013, 17:19 |
|
|
|
Serwus!!
Jak będę stary to miast poczciwego chopperka z frędzlami nabędę jakiegoś GejeSa, a do tej pory będę jednak rozglądał się za pomarańczami i XRką :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |