| Autor |
Wiadomość |
|
acid_toxin
|
Tytuł: [K] Kupię szkiełko od kierunku KTM EXC Post: sobota, 10 sierpnia 2013, 08:07 |
|
|
Witajcie, potrzebuję przeźroczyste plastik (szkiełko) do kierunku EXC. Wot takie: [ img ] Wiem, że mogę sobie kupić dwa inne kierunki produkcji chińskiego Zdziśka ale potrzebuje tylko szkiełka. Stare się zapaliło, stopiło i o!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
marcinjunak
|
Tytuł: Re: [K] Kupię szkiełko od kierunku KTM EXC Post: sobota, 10 sierpnia 2013, 20:07 |
|
|
|
W aso dostaniesz za 18 PLNów
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Fabian
|
Tytuł: Re: [K] Kupię szkiełko od kierunku KTM EXC Post: sobota, 10 sierpnia 2013, 20:46 |
|
|
marcinjunak pisze: W aso dostaniesz za 18 PLNów Kiedy się ludziska nauczycie - ceny w aso naprawdę nie zabijają - odkąd mam ktmy najpierw spoglądam właśnie tam :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
zytek
|
Tytuł: Re: [K] Kupię szkiełko od kierunku KTM EXC Post: sobota, 10 sierpnia 2013, 20:48 |
|
|
|
Mam tych kierunkowskazów 8 sztuk... ktoś chętny na pakiet? ;]
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
acid_toxin
|
Tytuł: Re: [K] Kupię szkiełko od kierunku KTM EXC Post: sobota, 10 sierpnia 2013, 21:17 |
|
|
|
Tak ale zapomniałem dodać, że to żółte też wypadło :) Mogę sobie psiknąć sprayem lub wywalić te kierunki alee skoro już to założyłem (by nie spłonął ponownie tłumik opuszczę niżej).
Zdaję sobie sprawę, że prawie nikt nie używa w takich moto kierunków lub trzyma je mniej lub bardziej sfatygowane w pudełku - stąd pytam tutaj, a nie w ASO.
Zytek, wysłałem PW
|
|
| Na górę |
Offline |
 |