Witam wszystkich, mam na sprzedaż motocykl niespotykany, jeśli kogoś zainteresuje na końcu zamieszczam kontakt.
(Pojazd jest już na kilku innych forach, mam nadzieje że wyjątkowość tego pojazdu rekompensuje fakt że nie jestem aktywnym forumowiczem i nikt nie będzie sie złościł że zamieściłem ogłoszenie :) )
Sprzedam moją Hondę z koszem bocznym oraz solo.
- R 93, STAN BDB, "IGIEŁKA" I WIZUALNIE I TECHNICZNIE, ORYGINALNY LAKIER, NIEUŻYWANY W ZIMIE ANI W TERENIE CO WIDAĆ PO KAŻDYM DETALU, silnik wygląda jak w 2 letnim motocyklu, TEN FAKT ORAZ PRZEBIEG (56500km) NIE BUDZI ŻADNYCH U NIKOGO WĄTPLIWOŚCI PRZY OGLĘDZINACH MOTOCYKLA. PRZEBIEG UDOKUMENTOWANY TUVami Z NIEMIEC: 2005r. 45996km, 2007r. 48408km, 2009r. 49557km
Co przy 2003 roczniku produkcji kosza bocznego daje wniosek że motocykl z koszem zrobił najwyżej około 8 tyś km.
Wyposażenie m.in.
- TYLNY AMORTYZATOR OHLINS Z REGULACJĄ (STAN BDB!)
- HAMULEC PRZÓD W OPLOCIE STALOWYM
- HANDBARY, GMOL, GNIAZDO 12V, WYSOKA SZYBA FIVE STARS
- PODGRZEWANE MANETKI OXFORD - NOWE
- WÓZEK BOCZNY VELOREX Z OTWIERANĄ GONDOLĄ(rocznik 2003) ZAMONTOWANY W NIEMCZECH, SPECJALNA RAMA POMOCNICZA PRZYKRĘCANA DO FABRYCZNYCH ŚRUB W MIEJSCU PODSTAWKI CENTRALNEJ, PRZEDNIEGO MOCOWANIE SILNIKA I DO RAMY MOTOCYKLA W CZĘŚCI PRZEDNIEJ, DO NIEJ MOCOWANE SĄ UCHWYTY KOSZA (ZESTAW POSIADA NABITE NUMERY NA WÓZKU ORAZ NA RAMIE POMOCNICZEJ.) CAŁY TEN ZESTAW POZWALA NA MONTAŻ KOSZA BOCZNEGO BEZ JAKIEGOKOLWIEK NARUSZANIA KONSTRUKCJI MOTOCYKLA (JEDYNIE 2 ELEMENTY PLASTIKOWE MAJĄ WYCIĘCIA)
- AMORTYZATOR SKRĘTU
- PRZEDNIE ZAWIESZANIE FIRMY HAGON DEDYKOWANE DO TRANSALPA
- HALOGEN ZAMONTOWANY NA KOSZU
- PODŁOGA WÓZKA WZMOCNIONA PŁYTĄ ALUMINIOWĄ
- MIĘKKI DACH WÓZKA CHRONIĄCY PRZED DESZCZEM
- ZAMYKANY NA KLUCZ WEWNĘTRZNY BAGAŻNIK W WÓZKU I BAGAŻNIK ZEWNĘTRZNY
- KARTA POJAZDU ilość miejsc 3, DMC 550 kg, a więc spora ładowność, WAŻNE BADANIE TECHNICZNE ORAZ UBEZPIECZENIE OC.
Motocykl z koszem prowadzi się idealnie, solo tak samo. Pojazd jest niepowtarzalny, wzbudza ogromne zainteresowanie.
Do motocykla mam cały sprzęt pozwalający na jazdę solo tj. komplet zawieszenia oryginał (cały przód: koło kpl z tarczą i oponą/ błotnik/ cały układ hamulcowy) kierunkowskazy, stopka boczna, elektryka 1 wtyczka, słowem WSZYSTKO co pozwala szybko przygotować motocykl do jazdy solo, bo półki zostają te same. Motocykl stoi obecnie jako solo, właśnie wróciłem z podróży na Litwę.
Spalanie z bagażami i pasażerem 5,3. Z koszem z pasażerem i bagażem 6.2 w trasie np. na Mazury
Zestaw napędowy solo 49/16 (parametry jak zestaw oryginalny) , do jazdy z koszem 49/14.
W kwietniu wymienione nowe sprzęgło oraz olej, obecnie znów nowy olej i filtry, klocki, tarcze i napęd stan bdb.
Sprzedam motocykl z koszem (13500) lub motocykl z koszem i dodatkowym przednim zawieszeniem oryginalnym (koło tarcza opona lagi błotnik kpl układ hamulca z przewodem w oplocie) , cena za taki zestaw 14500
Interesuje mnie też zamiana na motocykl około 1000ccm około 100KM do dalekiej turystyki on-road, NP VARADERO, DL, TIGER
Pytania? chętnie odpowiem 608127699
https://picasaweb.google.com/1051530126 ... g86M1b-nLg[ img ]