Sprzedaję swojego Transalpa XL650V 2005 rok 28600km, kolor czarny, jestem 2 właścicielem, komplet dokumentów, dwa klucze, komplet kluczy serwisowych, ubezpieczenie i przegląd - styczeń 2014. Cena 14.400 zł
Motocykl kupiłem w styczniu tego roku w stanie dziewiczym z przebiegiem 19.000 km i do lipca przejechałem na nim kolejne 10.000 km :grin:
Obecnie:
Stan bdb, bezwypadkowy, bezawaryjny, garażowany, olej i filtr wymieniany 2000 km temu, nowy akumulator kupiony w tym roku, napęd stan bdb, klocki, tarcze stan bdb, opony Metzeler Tourance: tylna 75%, przednia 50%. Stan wizualny bdb- A minus za to że było kilka gleb parkingowych na piasku ale plastiki w 100% nietknięte - wszystko osłoniły gmole Ostrego, jedynie są rysy na plastikowej osłonie silnika i drobne ryski na handbarach.
Jak komuś by się to nie podobało to nowa taka osłona pod silnik kosztuje 100 zł)
Wyposażenie dodatkowe:
gniazdo 12 V (zapalniczki)
grzane manetki OXFORD
centralna stopka
instalacja pod halogeny (halogeny przeniosłem do kolejnego motocykla)
dodatkowy przekaźnik schowany pod kanapą pod który podpięta jest zapalniczka, halogeny, grzane manetki
Sprzedaję bo kupiłem 700tkę :)
Mogę zamienić 650-tkę na inne ciekawe lżejsze moto (do soft enduro) z odpowiednią dopłatą w moją stronę.
Do oglądania Gdańsk Kiełpino Górne - telefon 501396000 (jak nie odbieram to napisz smsa - oddzwonię)
Dodatkowe zdjęcia na życzenie
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]