| Autor |
Wiadomość |
|
Spidi
|
Tytuł: Siemandero! Post: poniedziałek, 24 marca 2014, 21:56 |
|
|
|
Witam wszystkich, Przywiały mnie tutaj stare, nie do końca spełnione marzenia o podróżach... Tych małych i tych dużych ale koniecznie w siodle motocykla, najchętniej z dala od równych asfaltowych dróg, dobrych hoteli i wszystkiego tego czego mam po dziurki w nosie na co dzień! :wink: Nie wiem,może to kryzys przychodzący z wiekiem(wkrótce 31 wiosen mi stuknie) a może zwyczajnie podświadomie ciągnie mnie do przygód, których "w poważnym i poukładanym" życiu zdecydowanie brakuje. Tak czy owak chyba czas coś z tym zrobić!?
Na obecną chwilę śmigam EXC-R 450, mam zdecydowanie bogatsze doświadczenie drogowe niż OFF ale w związku z tym co napisałem wyżej, chyba czas pomyśleć o jakimś "poważniejszym" i lepiej dostosowanym do nowych oczekiwań sprzęcie. Pewnie Ameryki nie odkryje ale póki co widzę tylko Adventure 990 i... długo długo nic! :lol:
Pozdrawiam Maciek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
motopyra
|
Tytuł: Re: Siemandero! Post: poniedziałek, 24 marca 2014, 22:09 |
|
Strona WWW: http://www.motorlucky.pl/
|
|
Cześć Spidi, Trafiłeś na odpowiednie forum......
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Orzep
|
Tytuł: Re: Siemandero! Post: poniedziałek, 24 marca 2014, 22:16 |
|
Strona WWW: http://teamleszcze.com
|
|
...wprawdzie to 990 mi "niePasuje", bo następny pomarańczowy lobbysta będzie! :mrgreen: Jednak kupiłeś mnie tymi podróżami. Witaj wśród kapiącego adFenczeru :wink:
Pozdro Orzep
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kamil R1150GS
|
Tytuł: Re: Siemandero! Post: poniedziałek, 24 marca 2014, 22:34 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Spidi
|
Tytuł: Re: Siemandero! Post: wtorek, 25 marca 2014, 12:50 |
|
|
Orzep pisze: ...wprawdzie to 990 mi "niePasuje", bo następny pomarańczowy lobbysta będzie! :mrgreen: Oj tam, zaraz lobbysta!? :roll: Po prostu lubię krzaki i się utaplać więc celuję w "pomarańczowe" bo one też to lubią... a nawet jeśli nie to znoszą takie zabawy lepiej niż konkurencja tego typu. Moim zdaniem nie ma złych motocykli - są tylko źle dobrane do oczekiwań i konkretnych zadań... :wink: Pozdro
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
filu
|
Tytuł: Re: Siemandero! Post: wtorek, 25 marca 2014, 12:53 |
|
|
Cześć :) Spidi pisze: Moim zdaniem nie ma złych motocykli - są tylko źle dobrane do oczekiwań i konkretnych zadań... true story :) jeszcze bym dodał "...i do umiejętności"
|
|
| Na górę |
Offline |
 |