Dzisiaj jest niedziela, 6 września 2026, 15:02

Autor Wiadomość
 Tytuł: [s] F650gs Dakar 2001 42kkm +dodatki
Przychodzi taki czas kiedy wiesz, ze juz nie pojezdzisz. Od 2 lat niewiele udawalo mi sie jezdzic, teraz ze wzgledu na stan zdrowia, dzieci i prace Moto stoi i sie nudzi. Widac to po mojej aktywnosci (braku...) na forum.

Na sprzedaż mój od września 2009 (ze stanem licznika 24kkm) F650GS Dakar rocznik 2001. Obecnie 42 kkm przebiegu. Wcześniej sprowadzony z Niemiec przez innego forumowicza.
Motocykl w kondycji mechanicznie idealnej, kosmetycznie bardzo dobry - otarcia na handbarach itp. Wszystkie plastiki całe i oryginalne, nic nie dłubane w silniku czy zawieszeniu. Przebieg za mojej kadencji 18 kkm, przez ostatnie 2 sezony moze z 2k. Na jesieni 2013 nowy naped (komplet), i pirelli MT21 na przodzie. Z tyłu E09 dakar z przebiegiem ok. 5 tys. Wcześniej robione łożyska kierownicy bo był luz, linka gazu, wiadomo - olej, klocki, płyny - standardowo.
Na stanie:
- oryginalnie grzane manetki,
- wskaźnik temperatury oleju,
- przedni przewód hamulcowy w stalowym oplocie (gigantyczna różnica) - 100 zł,
- podwyższenie kierownicy TT (nie pamiętam, pewno z 250 zeta),
- motooler (smarowanie lancucha, 2 paki),
- regulacja zawieszenia tył,
- gniazdo 12V zapalniczkowe na kierownicy,
- wyjście mini usb do ładowania nawigacji,
- gmole przód dół (oryginalne BMW, 500 zeta)
- gmole góra (holan 300 zeta),
- stelaż pod kufry (holan 600 zeta) - możliwe dokupienie 2 kufrów (2 wyjazdy jak nowe, z torbami) za 1200 zł.
- przód pirelli MT21, tył mitas E09 dakar
- płyta bagażowa touratecha (znow 600 zeta) z tyłu zamiennie z plastikowym kufrem GIVI (dodaje wszystkie przejściówki, śrubki - można przekładać zamiennie płyte albo kuferek).
- zamontowane podwyższone osłony dłoni touratecha, ale jedna jest klejona wiec nie ma co liczyc kasy,
- tankbag touratech dedykowny z mapnikiem (400 zeta)
- blokada na tarcze abus (nie pamietam modelu, mala i czerwona), 100 zeta.
Motocykl był używany ale z głową turystyka po Polsce, czasem skróty advenczerowo, w końcu to dakar. Niestety nie zrealizowałem marzeń o Rumunii, Krymie etc. Od 2 sezonów prawie nie jeżdze - sprzedaję też kurtka modeka discovery 54/42, spodnie melleville M, kask nolan n102 M, rekawice klim, narzędziówka KLIM, uchwyt TT na garmina viste, deszczak louisa ....... jakies zapasowe części (linki, dzwignie, dętki etc).
OC do grudnia, przegląd do kwietnia. Kompelt kluczy, papiery z zakupu w niemcach, zdjecia moto i licznika jak kupowałem mam wiec nie nabijam w butle. Zapraszam na jazdę. Moge podać dane do poprzedniego właściciela w celu weryfikacji bezywpadkowosci/przebiegu/historii.
Cena 12500. Oprocz moto kupujacy cos tam dostanie z czesci co mam albo ciuchow i bedzie zadowlolony
tel 504 800 534, willard@poczta.fm
Real foto z dzis, godzina na zegarku jest jaka jest oczywiscie 'pampers' jest w komplecie, tylko go musze odnalezc.
galeria: https://plus.google.com/photos/10068897 ... 4258510129

Tytuł: Re: [s] F650gs Dakar 2001 42kkm +dodatki
sold.

Tytuł: Re: [s] F650gs Dakar 2001 42kkm +dodatki
Zadomowiony

a masz zdjęcia motocykla ? i czy ten Dodge CH po prawej też na sprzedaż ? :oops: