|
| Autor |
Wiadomość |
|
Jaro70
|
Tytuł: cześć Post: piątek, 4 lipca 2014, 15:16 |
|
|
|
zaglądam tu od 2 lat, powinienem wcześniej się przywitać, sorry. Tak już mam, że najpierw długo obserwuję... Jestem Jarek, mieszkam w Jeleniej Gorze. Lat 40+. Przez prawie dwadzieścia lat uprawiałem "heroiczny harleizm", ze względu jednak na rozprzestrzeniający się upadek moralny dużej części tego środowiska, charakteryzujący się m.in kultem mamony, zamiłowaniem do świecidełek i wątpliwej lojalności wobec współbraci, (nie wszyscy oczywiście), z żalem odwiesiłem swoją starą i wysłużoną katanę głęboko do szafy, (może kiedyś ją stamtąd wyciągnę, ko wie..) i oddałem czarną stal, mam nadzieję w dobre ręce. Pomyślałem, że poznałem w życiu baardzo wielu ludzi przez te lata, natomiast jest wiele miejsc których nie widziałem, a chciałbym zobaczyć. Przypomniałem sobie wiele dróg o nieakceptowalnej dla mojego harrego nawierzchni, na które nie zdecydowałem się wjechać z powodu wizji rozpadającego się zawieszenia mojego motocykla, lub wcześniej mojego kręgosłupa. Lubię duże motocykle, więc postanowiłem taki kupić. Od pięciu lat podróżuję GS1200 - co jest właściwie przypadkowe, nie nastawiałem się na ten model, po prostu trafił się z dobrych rąk i świetnej cenie. Jest jak dobra, ale trochę brzydka żona :D Muszę jednak przyznać, nigdy nie zawiódł. Martwi mnie trochę jego rosnąca popularność, coś mi to przypomina... uff. to tyle.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Golab
|
Tytuł: Re: cześć Post: piątek, 4 lipca 2014, 15:41 |
|
|
|
Witaj, spokojnie BMW nigdy nie urośnie do kultu H-D :).
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Blackdog
|
Tytuł: Re: cześć Post: piątek, 4 lipca 2014, 17:30 |
|
|
|
Witam, ja również nie miałem zamiaru tak od razu kupować GSa, ale tak jakoś wyszło i nie żałuję. Do zobaczenia na trasie. A co do zorganizowanych grup motocyklistów to wolę zostać sam, ale lubię paru ludzi jeżdżących w kamizelkach
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
lorsol
|
Tytuł: Re: cześć Post: piątek, 4 lipca 2014, 20:44 |
|
Strona WWW: https://sites.google.com/view/lorsolek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
irokez
|
Tytuł: Re: cześć Post: piątek, 4 lipca 2014, 21:56 |
|
|
|
cześć Jaro ... Twoje powitanie przypomniało mi dawne czasy gdy śmigałem na armaturze, miło wspominam ale ... dzicz mnie bardziej przekonuje :D zdrówka
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kamil R1150GS
|
Tytuł: Re: cześć Post: piątek, 4 lipca 2014, 22:31 |
|
|
|