Sprzedam używane oryginalne stelaże KTMa pod kufry do motocykla KTM LC4 640 Adventure (używane na roczniku 2003, nie wiem do których jeszcze będą pasowały).
Cena 640zł + przesyłka lub odbiór w Gdańsku. Zrobione z rurek 18mm, grubość ścianki 2mm, porządne i wytrzymałe. Sprzedawane stelaże były używane wyłącznie z sakwami, na pewno już nie wyglądają jak nowe lśniąco-czarne, raczej w większości matowo czarne, porysowane, pozdzierana farba, gdzieniegdzie naloty rdzy, nigdy nie były wygięte ani prostowane, nie picowałem sprayem, tak więc na zdjęciach widać stan faktyczny, są w pełni sprawne.
[ img ]Nie pamiętam jaki był numer OEM z KTM parts, na stronie Touratecha znalazłem chyba te same, jest więcej informacji:
http://www.touratech-usa.com/Store/2132/PN-051-0045/Pannier-Racks-for-KTM-LC4-LC4-AdventureSprzedawany zestaw zawiera lewy i prawy stelaż, górny łącznik i dolny łącznik. Potrzebnych jest kilka śrub aby wszystko skręcić.
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]