|
| Autor |
Wiadomość |
|
NIcholass
|
Tytuł: Powitanie z Gdyni Post: poniedziałek, 8 września 2014, 16:12 |
|
|
|
Jako jeden z młodszych, o ile nie najmłodszy użytkownik forum, chciałbym wszystkich przywitać :) Podróżami motocyklowymi i jeżdżeniem na dwóch kołach zaraziłem się od wujka, (także użytkownika forum) praktycznie od małego. Teraz z racji tego że, sam jestem w trakcie robienia prawo jazdy A1 postanowiłem się oficjalnie zarejestrować. Moje doświadczenie opiera się głównie na jeździe jako pasażer na gs 1100, oraz jazdach na kursie. Co do maszyny to chciałbym wejść w temat enduro. Na początek myślę o dość mało znanej maszynie w Polsce, derbi terra 125 4t, potem może BMW gs 650 dakar a dalej zobaczę jaka będzie sytuacja finansowa :) Jestem otwarty na krytykę oraz wszelkie rady. Pozdro :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
pantufl
|
Tytuł: Re: Powitanie z Gdyni Post: poniedziałek, 8 września 2014, 17:48 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Re: Powitanie z Gdyni Post: poniedziałek, 8 września 2014, 18:33 |
|
|
|
Dwóch z Pomorza w jeden dzień?? "Cót"!! Powitał z kaszubskiego lasu... Zdradź no ino, kimże ten wujaszek jest... ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kamil R1150GS
|
Tytuł: Re: Powitanie z Gdyni Post: poniedziałek, 8 września 2014, 18:38 |
|
|
|