|
| Autor |
Wiadomość |
|
Devito82
|
Tytuł: Witam wszystkich Post: poniedziałek, 27 października 2014, 13:33 |
|
|
|
Witam, na imię mam Witek i mieszkam w Wielkopolsce (niedaleko Poznania). Przygodę z motocyklami nawiązałem kilkanaście lat temu :) W mojej "stajni" miałem okazję dosiadać takich rumaków jak Suzuki Gsxf600,Kawasaki ZXR750 oraz zx10r,Yamaha R1,fzs1000 Fazer oraz Thundreace,Aprilia Pegaso. Aktualnie mam przyjemność jazdy na Bmw R1200Gs. Na motocyklach nawinąłem do tej pory ponad 100tyś. km. W tym oraz ubiegłym roku udało mi się odwiedzić takie kraje jak Austria,Włochy,Słowenia,Chorwacja,Czarnogóra,Albania,Macedonia,Kosowo,Serbia,Bośnia i Hercegowina,Grecja,Rumunia,Bułgaria,Węgry,Słowacja,Czechy. Co prawda obie wyprawy nie trwały dłużej niż 13 dni, ale kilka ładnych miejsc udało się zobaczyć ;) Jestem pasjonatem motocykli i dalekich wypraw...Nie wiem czy coś więcej na wstępie mogę o sobie napisać :)
Pozdrawiam Wszystkich użytkowników forum!!!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rafał k
|
Tytuł: Re: Witam wszystkich Post: poniedziałek, 27 października 2014, 13:42 |
|
Strona WWW: http://www.desperadoclub.pl/.
|
|
witam również z wielkopolski - napisz skąd dokładniej ... Gostyń pozdrawia
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Devito82
|
Tytuł: Re: Witam wszystkich Post: poniedziałek, 27 października 2014, 13:44 |
|
|
rafał k pisze: witam również z wielkopolski - napisz skąd dokładniej ... Gostyń pozdrawia Siemka-mieszkam w Stęszewie :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |