|
| Autor |
Wiadomość |
|
adrodax
|
Tytuł: Witam Post: czwartek, 6 listopada 2014, 19:38 |
|
|
|
Hej Wpadłem tu pooglądać maszyny i poszukac jakiś inspiracji. Co do mnie to zacząłem od skuterków, potem zaraz miałem hondę dax w ktorej się po prostu zakochałem, teraz mam 4 takie :). Właśnie przez te małe motorki stałem się miłośnikiem klasycznych motocykli, ale doceniam też nowsze produkcje. Pierwszym poważnym motocyklem była gpz500, którą zrobiłem kilka większych tras, następnie honda hornet, yamaha drag star, yamaha r1, po prostu chciałem wszystkiego spróbować, ale najbardziej przypadła mi do gustu stara Honda Dominator, była wszechstronna do tego świetny silnik.
Obecnie posiadam kilka motocykli od małych hond, przez yamahę tw125 hondę atc (taki pierwszy quad z lat 80-tych) zabytkową yamahę xs750 (trzy cylindry DOHC piękne brzmienie) i Suzuki Bandita 1200. Interesuję się też motocyklami typu brat style cafe racer tracker itp. robię też takie projekty dla znajomych. Ostatnio odrestaurowałem sobie Kawasaki KLR650C z 2004r. ale myślę nad jego sprzedażą i Kupnem Hondy xr600r albo xl600r i oczywiście kompletnym odrestaurowaniem oraz przystosowaniem do jazdy po bezdrożach.
Pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Technics
|
Tytuł: Re: Witam Post: niedziela, 16 listopada 2014, 23:17 |
|
Rejestracja: poniedziałek, 29 października 2012, 23:33 Posty: 136
|
|
Hej,
Za młodu też , śniła mi się GPZ500, niestety nigdy na niej nie siedziałem. à propos Yamahy 3-cylindrowej -> możesz wrzucić jakieś fotki, może to stanie się inspiracją dla innych...
pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |