| Autor |
Wiadomość |
|
wojtek101
|
Tytuł: Witam z Poznania - Suzuki DR 650 Post: środa, 26 listopada 2014, 21:12 |
|
|
|
Witam Jestem z Poznania i śmigam na Suzuki DR 650 SE, pod koniec przyszłego roku planuję kupić coś turystycznego, najbardziej podoba mi się Honda Varadero, Yamaha TDM 900, Suzuki DL 650 w tej kolejności :mrgreen: Wybór pewnie padnie na TDM bo jest jednak tańsza od Varadero ale ma więcej mocy niż DL. Chętnie zgadam się z kimś na jakiś niehardcorowy off-road. Miło was poznać
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jac
|
Tytuł: Witam z Poznania - Suzuki DR 650 Post: środa, 26 listopada 2014, 21:52 |
|
|
|
Cześć! Jak kupisz tego kloca Varadero - daj znac proszę, a jeszcze wczesniej jak będziesz sprzedawał SE. To ostatnie, choć nienajszybsze, znajdzie milion tutaj chętnych! Ciekawe dlaczego???? A oprócz tego, milona kolejnych km życzę! Pzdr Jac
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
motopyra
|
Tytuł: Re: Witam z Poznania - Suzuki DR 650 Post: środa, 26 listopada 2014, 22:44 |
|
Strona WWW: http://www.motorlucky.pl/
|
|
Cześć wojtek101, Każdy z tych motocykli ma to coś, latałem na 2 z wymienionych...wybór należy jednak do Ciebie. Powodzenia.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Wolo
|
Tytuł: Re: Witam z Poznania - Suzuki DR 650 Post: czwartek, 27 listopada 2014, 09:39 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
dżony
|
Tytuł: Re: Witam z Poznania - Suzuki DR 650 Post: czwartek, 27 listopada 2014, 17:11 |
|
|
|
siema !
Nie ma nic bardziej turystycznego od DR 650 SE :mrgreen: Sam po Transalpie i Super Tenerze ujeżdżam małego osiołka. Jak kupisz Varadero to jeszcze zatęsknisz za małą masą DRa :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
wojtek101
|
Tytuł: Re: Witam z Poznania - Suzuki DR 650 Post: czwartek, 27 listopada 2014, 22:23 |
|
|
|
Dzięki za powitanie
Nie wiem dlaczego przyszło wam do głowy że sprzedam DRkę :mrgreen: za bardzo ją pokochałem, ale na dalsze wypady jakoś tak singiel mi nie podchodzi tym bardziej że chcę śmigać z plecaczkiem. DRki nie sprzedam prędko kupiłem ją z przebiegiem 26 tyś i książką serwisową - suzuki prowadzoną do końca :D więc taki troszkę rodzynek. Co prawda cała jest w oryginale i planuję troszkę pogrzebać, już założyłem jej sprężynki progresywne i jest o niebo lepiej. Założę jej jeszcze jakieś handbary, większą zębatkę z tyłu i może przedni kabel w oplocie. Planuję jeszcze pod koniec przyszłego roku śmignąć do Maroka więc większy bak i miękcięksiejsze siedzenie ale to tylko tak na wyjazd, bo duży bak waży a w terenie nie bardzo mi to pasuje:) Aha jeszcze płytę pod silnik
|
|
| Na górę |
Offline |
 |