|
| Autor |
Wiadomość |
|
motopyra
|
Tytuł: KTM dla dziecka.... Post: piątek, 19 grudnia 2014, 01:06 |
|
Strona WWW: http://www.motorlucky.pl/
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Louis
|
Tytuł: Re: KTM dla dziecka.... Post: piątek, 19 grudnia 2014, 10:10 |
|
|
|
Szukam czegoś podobnego, jak ten KTM ma się w stosunku do Yamahy PW50? Jest większy, mniejszy?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
KONDI
|
Tytuł: Re: KTM dla dziecka.... Post: piątek, 19 grudnia 2014, 12:38 |
|
|
|
Hej, - w jakim wieku zaczął Twój Mały? - do jakiego wieku jeździł? - jaka jest prędkość max - czy można ją jakoś ograniczyć? - jaka jest historia moto, naprawy, tłok etc?
K
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
motopyra
|
Tytuł: Re: KTM dla dziecka.... Post: piątek, 19 grudnia 2014, 23:13 |
|
Strona WWW: http://www.motorlucky.pl/
|
|
Kupiłem go 2 lata temu, syn miał wtedy 8 lat, wsiadł i pojechał. Lata do dziś ma 140 wzrostu i 10 lat, wdać jednak, ze koza już za mała na niego. Poleci koło 45 km/h ale możesz to zblokować. Moto kupione w Austrii od pierwszego właściciela, który kupił dla swojego syna, ten zrobił z 10 h i zakończył zabawę, zostawił dla młodszego ale ten wsiadł i nie spodobało mu się i koniec. Mój syn zrobił łącznie przez 2 lata z 15 h jazdy. Silnik pracuje super ma sporo mocy, reaguje na gaz z miejsca nie trzeba czekać jak w skuterach aż się rozkręci. Nie mam porównania do PW ale jak oglądam na YT to KTM chyba wyższy i zrywniejszy.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |