Sprzedam:
Kask Shoei Multitec biały M, stan dobry - cena ok 550 zł
Kurtka Buse Open Road (mam 186 cm i leży dobrze) - jestem drugim właścicielem - stan bardzo dobry - bez przygód :) 600 zł
Spodnie Buse Bormio + oryginalne szelki wpinane na zamek - rozmiar 54 (mam 96 cm w pasie i są na mnie ok) - praktycznie nowe - 500 zł
Buty Sidi Doha - miejskie rozmiar 45 (mam stopę 29,5 cm - dośc szeroką i były ok) założyłem je na miasto może z 10 razy - 400 zł
Buty Sidi On Road na Gore-Texie - jeżdżone ale sprawne, fajne wysokie wygodne i bezpieczne buty turystyczne - 500 zł
Kask Airoh Mathisse rozmiar L - kolor szary. Stan idealny - trzy kropki na lakierze z tyłu kasku - stan wyściółki jak nowy - pachnie fabryką :) - 350 zł
Kurtka Macna Lily - stan bardzo dobry, jeździła w niej pasażerka - przebieg jakieś 4000 km, rozmiar L, wszystkie membrany i ochraniacze w komplecie - 450 zł
Spodnie Macna - nie wiem jaki model - kupowane do kompletu z kurtką. Stan bardzo dobry - rozmiar M - wszystkie membrany i ochraniacze w komplecie - 350 zł
Rękawice damskie Alpinestars Stella SP-8, rozmiar M, stan idealny - nigdy nie widziały ani asfaltu ani też manetek motocyklowych :) - 200 zł
Buty Daytona Nonstop GTX z Gore-Texem, rozmiar 39, stan bardzo dobry, nigdzie nie przetarte nie pęknięte, skóra w bardzo dobrym stanie - 700 zł
Galeria zdjęć sprzedawanych produktów. Jeśli ktoś będzie sobie życzył wyślę duże - oryginalne pliki zdjęciowe.
https://plus.google.com/photos/10946489 ... banner=pwa" onclick="window.open(this.href);return false;
Wczoraj sprzedałem motocykl, na razie nie zamierzam kupować nowego więc ciuchy niech służą komuś innemu :) Mnie przyda się sianko :)
Proszę pisać na priw lub marcinluka(at)wp.pl , biuro(at)graphia.pl lub dzwonić na 603 88 jedenaście 76
Pozdrawiam.